Ovome se malo tko nadao: Izbornik iznenadio cijelu nogometnu BiH

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Susic objavio je popis od 24 igraca na koje racuna za SP u Brazilu ovoga ljeta.

5.5.2014.
14:37
VOYO logo

Iznenadenje u izvedbi bosanskohercegovackog izbornika Safeta Susica. Zanimljivo da izbornik u Brazil vodi samo dva napadaca - Edina Dzeku i Vedada Ibisevica. Trece opcije nema. Veliki je to rizik s obzirom na to da se u tri utakmice jedan od njih moze ozlijediti ili cak zaraditi suspenziju zbog kartona, a zbog toga bi njegov izbor na kraju mogao spasti na jedno 'slovo', ili cak nijedno u najgorem slucaju.

Uz spomenuta samo dva napadaca Susic je na popis stavio i svojeg necaka Tina Svena Susica iz Hajduka. Unatoc slabim nastupina ovog proljeca, Bijeli veznjak je po misljenju izbornika ipak zasluzio pozivnicu za Brazil. Tu je i jos jedan hajdukovac, Avdija Vrsajevic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis izgleda ovako:

Vratari: Asmir Begovic (Stoke City), Jasmin Fejzic (Aalen), Asmir Avdukic (Borac)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branici: Emir Spahic (Bayer Leverkusen), Sead Kolasinac (Schalke), Ognjen Vranjes (Elazigspor), Ervin Zukanovic (Gent), Ermin Bicakcic (Eintracht Braunschweig), Mensur Mujdza (Freiburg), Toni Sunjic (Zorja)

Vezisti: Sejad Salihovic (Hoffenheim), Miralem Pjanic (Roma), Senijad Ibricic (Erciyesspor), Izet Hajrovic (Galatasaray), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senad Lulic (Lazio), Avdija Vrsajevic (Hajduk), Zvjezdan Misimovic (Guizhou Renhe), Anel Hadzic(Sturm), Edin Visca (Istanbul BB), Muhamed Besic (Ferencvaros), Tino Susic (Hajduk).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadaci: Vedad Ibisevic (Stuttgart), Edin Dzeko (Manchester City)

Neposredno prije SP-a iz reprezentacije ce otpasti jedan nogometas, a za napomenuti je i da ce se reprezentacija poceti okupljati 15. svibnja u Sarajevu, a BiH ce na SP – u igrati u skupini s Argentinom, Iranom i Nigerijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/CXRibxjw5uY

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo