JAO, KOJI HIT / Modrić i ekipa dobivaju novog trenera - i to kakvog. Iznenadit će vas tko bi od sljedeće sezone mogao biti za kormilom Reala

Image
Foto: Profimedia

Real navodno ovoga ljeta kreće u redizajn, mogući su odlasci upravo tih 'senatora', ali stići će svježa krv, a s njom i novi trener

6.4.2022.
15:00
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida igraju još jednu izvrsnu sezonu. U Primeri su vodeći i izgledno je da će osvojiti naslov prvaka, a u Ligi prvaka plasirali su se u četvrtinale gdje ih čeka težak, ali ne i neprohodan dvomeč s aktualnim prvakom Chelseajem.

Real je u dobroj formi, predvode ih Luka Modrić i Karim Benzema, ali čini se da su upravo njih dvojica te još nekolicina najiskusnijih igrača poput Kroosa i Casemira, najzaslužniji za rezultate i uspjeh i sve češće se govori o tome da trener Carlo Ancelotti ne doprinosi idejama i de facto postaje suvišan. To se najbolje vidjelo protiv Barcelone na nedavno odigranom El Clasicu kada je Ancelotti zaribao sve što se zaribati dalo i kada su Madriđani izgubili s 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Stiže Raul

Upravo zato BBC piše kako će od sljedeće sezone Real imati novog trenera i to klupsku legendu, Raula. Real navodno ovoga ljeta kreće u redizajn, mogući su odlasci upravo tih "senatora", iako bi Modrić mogao ostati još godinu dana kako se nagađa, ali stići će svježa krv, a s njom i novi trener.

BBC spominje kako za tu poziciju konkuriraju i Mauricio Pochettino, te Julian Nagelsmann, ali da je izglednije da će Real posegnuti za Raulom, koji je trenutno trener mlade momčadi Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Florentino Perez silnog ga cijeni, a za Raula se oduvijek govorilo da je veoma inteligentan čovjek, da savršeno razumije nogomet i da je predodređen za to da bude veliki trener. Isto tako nadaju se u Realu da će Raul biti svojevrsni pandan Xaviju, ikoni Barcelone koja sada predvodi novu generaciju i s njom ostvaruje nevjerojatne rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo