ODBIO JE HAJDUK / Iznenađenje na Maksimiru. U Dinamo se vraća jedan od najomiljenijih igrača Nenada Bjelice i bit će veliko pojačanje

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Trener Dinama, Damir Krznar, ove sezone ima dosta glavobolja s ozljedama i lošom formom obrambenih igrača

29.8.2021.
14:44
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

U posljednjim danima prijelaznog roka na Maksimiru bi se mogao odviti još jedan iznenađujući transfer. Naime, kako tvrde Sportske novosti, u klub bi se mogao vratiti stoper Emir Dilaver.

Dilaver je bio jedan od najboljih igrača Dinama u eri Nenada Bjelice i jedan je od omiljenih igrača aktualnog menadžera Osijeka, a dok je igrao za "modre" mnogi su ga smatrali jednim od lidera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dilaver bi trebao stići u Dinamo u ponedjeljak, a SN tvrdi kako je za njega bio zainteresiran i Hajduk, ali je ovaj, navodno, njihovu ponudu odbio. Dilaver je, podsjećamo, napustio Dinamo u rujnu prošle godine kada je za milijun eura prešao u turski Rizespor, a sada bi upravo on mogao biti idealno rješenje za veliki problem u obrani "modrih".

Trener Dinama, Damir Krznar, ove sezone ima dosta glavobolja s ozljedama i lošom formom obrambenih igrača, a Dilaver bi mu mogao biti idealna solucija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo