SPLIĆANI ZADOVOLJNI / Izjave trenera i igrača nakon senzacionalne utakmice Hajduka: 'Trebamo ostati čvrsto na zemlji'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Izjave nakon utakmice su dali trener Dambrauskas te igrači Melnjak i Krovinović

4.8.2022.
23:58
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je večeras na rasprodanom Poljudu nadmudrio Vitoriju Guimaraes rezultatom 3:1. Uzvratni susret će se igrati za tjedan dana. Pobjednik ovog dvoboja u play-offu Konferencijske lige igrat će protiv Villarreala, prošlosezonskog polufinalista Lige prvaka.

Image
VAŽNA POBJEDA /

Pogledajte ogromno slavlje Hajdukovih nogometaša nakon zaslužene pobijede protiv Vitorije

Image
VAŽNA POBJEDA /

Pogledajte ogromno slavlje Hajdukovih nogometaša nakon zaslužene pobijede protiv Vitorije

Hajduk je pokazao karakter i na kraju upisao zasluženo pobijedu, ništa još nije gotovo jer ovaj rezultat treba potvrditi u uzvratnoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas teška utakmica u Portugalu, moramo se za nju pripremiti. Ovo je tek prva utakmica. Igrali smo protiv ekipe koja želi imati loptu. Prvi zadatak bio im je uzeti loptu. Prvo poluvrijeme bili smo prespori, pa se prilagodili u drugom. Krovinović je više imao loptu, nisu bili blizu našeg kaznenog prostora. Bili smo dobri u napadu, zabili smo tri gola", kaže Dambrauskas.

"Dečki nisu pali, na njih je sigurno utjecao i pun stadion. Iako smo gubili danas, osjetili smo da smo bolja ekipa. Vjerujem da će idući tjedan utakmica biti potpuno drugačija", kaže Hajdukov strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Melnjak je uvijek tu, ubacuje se u prostor kao prava devetka a ne lijevi bek, opet je postigao pogodak koji je okrenuo susret.

"Okrunili smo dobru igru golovima. Bilo bi šteta zbog atmosfere i dobre igre. Primljeni gol nas nije srušio. Moramo biti zadovoljni. Lijepo je zabiti gol, dignuti publiku na noge. Ali moramo ostati na zemlji, sezona je tek počela. Moramo se pripremiti za Portugal. Oni će biti domaćini, morat će nešto napraviti, a mi ne smijemo popustiti", izjavio je Melnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova pobjeda puno znači svima, no treba ostati čvrsto na zemlji.

"Imat ćemo feštu u svlačionici. Ne treba biti prevelika euforija. Idemo sada odmoriti pa idući tjedan još bolje. Nije bilo lako vratiti se pogotovo jer smo dominirali. Tribine su nas vukle, hvala im. Nažalost, primili smo eurogol, Lovre Kalinić nije to mogao obraniti", rekao je vrlo zadovoljno Filip Krovinovič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju se sve poklopilo. Imamo lijepu prednost, ali moramo biti čvrsto na zemlji. Trećim se golom lakše diše, ali ništa nije gotovo. Vitoria je domaćinska ekipa, ali nemamo se čega bojati. U Portugal idemo s gardom i respektom", poručio je.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo