IZJAVA MESSIJA NEĆE SE SVIDJETI LOS BLANCOSIMA: / 'Navijam za Atletico u finalu, ne želimo da Real osvoji išta'

Image
Foto: AFP

Najbolji igrač današnjice Lionel Messi je u intervjuu za ESPN iskreno kazao kako bi Barcelona bila sretna kada bi Atletico Madrid pobijedio Real u finalu Lige prvaka koje je na rasporedu 28.

10.5.2016.
8:20
AFP
VOYO logo

Veliko rivalstvo vlada između Reala i Barcelone. To već znaju i ptice na grani.

"Jasno je da ljudi iz Barcelone ne žele da Real Madrid osvoji išta. Isto je i sa Realom, i oni uvijek navijaju protiv nas. Barceloni bi bila jako sretna kada bi ih Atletico pobijedio u finalu Lige prvaka," kazao je Messi i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Najveći nam je udarac bio ispadanje iz Lige prvaka'

"Ono što je Atletico napravio ove sezone u Ligi prvaka je sjajno, nije ih jednostavno pobijediti. Tešak su protivnik i trener Diego Simeone zaslužuje pohvale za njihovu igru. Najveći je udarac bilo ispadanje iz Lige prvaka. U prvoj smo utakmici bili puno bolji od Atletica i mogli smo odlučiti utakmicu, a u uzvratu je bilo jako komplicirano."

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO
Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Sve se riješava ovaj vikend

Barcelona je trenutno prvoplasirana momčad Primere s 88 osvojenih bodova, ispred Real Madrida koji ima 87 bodova i Atletica koji je na trećoj poziciji s 85 bodova (ispao iz igre za naslov Primere). Do kraja La Lige ima još jedno kolo. U posljednjem 38. kolu La Lige, Barcelona ide u goste Granadi (15. 5.), dok Deportivo dočekuje Real (14.5.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi sjajno sezonu završiti osvajanjem Kupa kralja i prvenstva. Svjesni smo da nam neće biti jednostavno. Prosuli smo puno bodova u la ligi, ali smo se vratili na vrijeme. Sve je i dalje u našim rukama," zaključio je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo