IZGLEDA DA JE ISTEKLO KOVAČEVO VRIJEME U BAYERNU: / Hoeness najavio promjene kojima planira oživjeti Bavarce

Image
Foto: Screenshot

Kriza u Bayernu uzela je maha pa predsjednik mora gasiti vatru

12.11.2018.
11:41
Screenshot
VOYO logo

U najvećem derbiju njemačkog nogometa Borussia Dortmund je u subotu u 11. kolu Bundeslige na svom Westfalenu svladala Kovačev Bayern sa 3-2, i sada ima sedam bodova više od momčadi koju vodi bivši hrvatski izbornik.

Taj događaj upalio je sve alarme koji postoje u Munchenu i natjerao upravu kluba na nova redakcije. Tako je Uli Hoeness putem telefona gostovao u programu Sky televizije kako bi barem malo ugasio vatru koje gori oko Allianz arene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moraju reagirati na tržištu

"Ne, naravno da ćemo nešto napraviti po pitanju transfera, vratit ćemo Comana prije Božića, a za dva-tri tjedna vraća se i Thiago", rekao je Hoeness koji očito misli kako je to dovoljno da bi se oživjelo momčad kojoj iz ruku klizi prilika za obranu naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, za ljeto je najavio ozbiljnije promjene. Od veljače se vraća Tolisso, a njega i Comana predsjednik Bayena predstavlja kao pojačanja s obzirom na to da ove sezone gotovo da nisu igrali zbog ozljeda.

"Sljedeće ćemo godine, kad za to dođe vrijeme, promijeniti lice momčadi.", završio je Hoeness. Podrazumijeva li ta promjena lica momčadi i otkaz bivšem hrvatskom izborniku, nije poznato, ali koliko se može iščitati iz njemačkih medija, nije nemoguće da je tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo