BIZARAN RAZLOG / Šok u Americi: Izdali nalog za uhićenje za bivšeg igrača Liverpoola, bio je miljenik navijača

Image
Foto: Profimedia

Iz Amerike stiže pomalo nevjerojatna vijest koja je šokirala nogometni svijet

12.10.2023.
17:02
Profimedia
VOYO logo

Iz Amerike stiže pomalo nevjerojatna vijest koja je šokirala nogometni svijet - u Los Angelesu je izdan nalog za uhićenje Daniela Sturridgea nakon što se nije pojavio na sudu zbog novca koji navodno duguje čovjeku koji kaže da je pronašao njegovog psa, saznaje Dail Mail.

Image
'CONTE JE JAKO RAZMAŽEN' /

Kakve pohvale za našeg 'Tušu': Ovo je tisuću razloga zašto je bolji od slavnog Talijana

Image
'CONTE JE JAKO RAZMAŽEN' /

Kakve pohvale za našeg 'Tušu': Ovo je tisuću razloga zašto je bolji od slavnog Talijana

Bivši engleski napadač javno je ponudio nagradu za siguran povratak svog ljubimca u srpnju 2019. nakon što je otkrio da je ukraden iz njegove kuće u LA-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vojo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Image

Foster Washington, američki reper poznat kao Killa Fame, preuzeo je zasluge za ponovno spajanje Sturridgea sa svojim psom Luccijem, ali je rekao da nije primio obećanu isplatu, zbog čega je pokrenuo građansku parnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prosincu 2021. sud u LA-u naložio je Sturridgeu da plati Washingtonu 30.000 dolara (24.400 funti) nakon presude zbog izostanka, koja je uslijedila nakon što bivša zvijezda Liverpoola nije odgovorila na tužbu.

Bivši nogometaš Liverpoola, Chelsea i Manchester Cityja pozvan je prošlog mjeseca na sud na 'dužnički ispit', gdje je trebao odgovarati na pitanja o svojim financijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Međutim, Sturridge nije prisustvovao, a sudski dokumenti u koje je Mail Sport imao uvid pokazuju da mu je sada uručen sudski nalog – poziv koji je izdao sudac da uhiti optuženika i izvede ga pred sud. Novo ročište zakazano je za 30. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sturridge je o sporu objavio na platformi X, bivšem Twitteru, nakon prve sudske presude u prosincu 2021.

"Samo da znate istinu za Božić. Upoznao sam mladića koji je pronašao mog psa i platio mu nagradu, čime je bio oduševljen, kao i ja da mi vrati psa jer je ukraden. Drugi ljudi pokušavaju iskoristiti situaciju za svoju osobnu korist. Hvala mladom dečku još jednom. Vrlo sam zahvalan što se Lucci vratio našoj obitelji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14.listopada samo na stream platformi Voyo.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo