IZDALA GA SNIMKA: / Zbog ove je prljavštine za mladu zvijezdu sezona već završila

Image
Foto: Screenshot

Prije manje od tjedan dana veznjak Tottenhama Dele Alli je dobio nagradu za najboljeg mladog igrača Premier lige. U četvrtka je dobio kaznu zbog koje ove sezone više neće igrati.

28.4.2016.
18:40
Screenshot
VOYO logo

Tottenham je u 35. kolu odigrao 1-1 protiv West Bromwicha i praktički ispao iz utrke za naslov, a male nade koje su mu ostale dodatno su smanjene nakon kazne koju je dobio njegov ponajbolji igrač. Engleski nogometni savez (FA) suspendirao je Allija na tri utakmice tako da ove sezone više neće igrati.

Iduća utakmica tek na Euru

Mladić je u dvoboju protiv West Bromwicha u jednom trenutku šakom udario Claudija Yacoba u trbuh. Sudac to nije vidio, ali Allijev sramotan potez nije promaknuo kamerama, pa je ekspresno protiv njega pokrenut disciplinski postupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alli je priznao krivnju, nadajući kazni manjoj od tri utakmice, ali FA nije imao milosti. To znači da bi 20-godišnji vezni nogometaš sljedeću službenu utakmicu mogao odigrati tek 11. lipnja kada Engleska protiv Rusije otvara nastup na Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alli je prije samo godinu dana igrao u trećoj ligi, a ove je sezone postao jedan od najjačih aduta trenera Mauricija Pochettina. U 33 premierligaška nastupa ubilježio deset golova i devet asistencija i bio jedan od ključnih igrača u sastavu Tottenhama koji tri kola prije kraja drži drugo mjesto na ljestvici sa sedam bodova zaostatka za vodećim Leicesterom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo