IZDAJA GODINE DOBILA SVOJ ZAVRŠNI ČIN: / Payet je postao 'zmija', iz kluba poručuju: 'Razočarani smo'

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Francuski reprezentativac Dimitri Payet i službeno je igrač Marseillea, javlja britanski tabloid The Sun.

30.1.2017.
11:05
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Odmetnuti čekićar u nedjelju je prošao liječnički pregled i onda stavio potpis na "vjernost" klubu prema kojem se, također, nije fer ponio na ljeto 2015. godine kad je iza leđa Marseilleu dogovorio transfer u West Ham. Sad se vratio, Kao igrač koji je zabio nož u leđa spomenutom londonskom klubu, menadžeru Slavenu Biliću, suigračima, struci, navijačima... Svima koji su bili uz njega i davali mu podršku, vjerovali mu.

KRAJ SAPUNICE: West Ham potvrdio da prodaje Payeta, igrača koji je prešao put od miljenika do omraženog u klubu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpisao za Marseille na četiri i pol godine

Payet je potpisao za Marseille na četiri i pol godine, a za transfer je West Ham dobio oko 25 milijuna funti. Ovaj posao završio je, u biti, Slaven Bilić koji je na kraju uzeo stvar u svoje ruke i nagovorio čelnike West Hama da dogovore transfer s Marseilleom, odnosno da ga se pusti da se Payet vrati u Francusku. Iz razloga da ostatak momčadi ne trpi ovu sapunicu koja šteti ekipi i utječe na njezino raspoloženje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suvlasnik West Hama David Sullivan osvrnuo se na Payetov bijeg u Marseille, klub iz kojeg je također pobijegao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Payet sa zmijama

"Klub želi dati do znanja kako izražava duboku i iskrenu razočaranost zbog manjka Payetove odanosti i poštovanja prema West Hamu koju su klub i navijači pokazali prema njemu. Posebno kad je bio nagrađen novim, bogatijim ugovorom prošle godine", kazao je David Sullivan.

Britanci pišu kako je njegov sin Jack Sullivan sinoć na Twitteru stavio sliku Payeta sa zmijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo bih htio izraziti zahvalnost Payetu za doprinos koji je dao klubu", sarkastično je napisao na Twitteru Jack Sullivan uz spomenutu fotografiju sa zmijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, West Ham je ovim transferom na Payetu zaradio 13,5 milijuna funti više od cifre za koju je 2015. doveden u London.

Payet je za West Ham igrao od 2015. do 2017., a početkom siječnja odlučio da želi otići iz kluba, odnosno, da više ne želi igrati za čekićare. To je naljutilo Bilića koji ga je, uz novčanu kaznu od čak 250 000 funti, izbacio s treninga i iz prve momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problematični Payet

Iako su u početku iz kluba dolazile informacije da se Payeta neće prodati, na kraju se klub ipak odlučio riješiti ovog problematičnog igrača koji je otišao toliko daleko da se Biliću zaprijetio da će, u slučaju da bude natjeran da igra, glumiti ozljedu, kao što je nedavno lagao da ima problema s leđima samo da ne bi došao na trening. Bivšeg hrvatskog izbornika jako je razočaralo Payetovo ponašanje. Izdaja, okretanje leđa, zabijanje niža u leđa... Kako vam je bolje.

Image
Image

Praktički istu stvar je radio u prošlim klubovima. Uvijek bi glumatao nekakve probleme i klub bi ga morao prodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Payet je bio Bilićev miljenik, njegov najdraži i najbolji igrač, čovjek za kojeg se penjao na stol u emisiji o EP-u nogometu za vrijeme trajanja turnira u Francuskoj proteklog ljeta. Navijači su posebno razočarani. Smatraju da im je nepotrebno okrenuo leđa te je od miljenika vrlo brzo, doslovno preko noći, postao omražena persona. S takvim ponašanjem on nije imao što raditi u klubu.

Neki navijači ga čak razumiju jer smatraju kako West Ham ipak ne pripada eliti i da je ovo sasvim normalno da želi otići u veći klub. Iako su engleski novinari pisali kako je razlog njegovog nezadovoljstva u West Hamu obiteljske naravi. Spominjalo se kako je negova obitelj nezadovoljna životom u Londonu i kako je zbog toga Payet imao takvu želju otići iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo