AKO JE NETKO ZASLUŽIO, ONI SU / Izbornik Dalić odabrao zamjene za Kovačića i Brekala, u reprezentaciju upala mlada zvijezda i napadač u vrhunskoj formi

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska u završnicu natjecanja u skupini H ulazi s dva boda zaostatka za prvoplasiranom Rusijom

4.11.2021.
11:23
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske A reprezentacije, Zlatko Dalić, odlučio je Vatrenima priključiti Antonija Mirka Čolaka i Luku Sučića za završne susrete kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će biti održano u Kataru iduće godine.

Uoči okupljanja reprezentacije, koje je zakazano za ponedjeljak 8. studenoga u Zagrebu, Dalić je aktivirao pretpoziv napadaču Malmöa, Antoniju Mirku Čolaku, dok je iz mlade reprezentacije pozvao veznjaka Luku Sučića koji je debitirao za Vatrene prošloga mjeseca protiv Slovačke, stoji na službenim stranicama HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čolak i Sučić dobili su pozive jer su zbog ozljeda otpali Mateo Kovačić i Josip Brekalo, ali svakako zavređuju biti u A selekciji zbog sjajne forme u klubu. Sučić ove sezone briljira u dresu RB Leipziga, dok je Čolak za Malmo u 35 utakmica zabio 18 golova i upisao je tri asistencije, a posebno je dobar u Ligi prvaka gdje je spakirao već pet golova za švedski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u završnicu natjecanja u skupini H ulazi s dva boda zaostatka za prvoplasiranom Rusijom te s dvije pobjede protiv Malte (11. studenoga) i Rusije (14. studenoga) može osigurati direktan plasman na Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo