Izbornik otkrio što misli o 'sramotnom' Marku Livaji

Gost ovotjednog Jedan na jedan je izbornik hrvatskih nogometaša do 20 godina, Dinko Jeličić. Samo za Sportski.

17.7.2013.
15:04
VOYO logo

U petak možete pročitati što se točno događalo iza kulisa hrvatskog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Turskoj, koje smo završili porazom od Čilea u osmini finala.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker je igru Malih Vatrenih nazvao sramotnom, ali izbornik Dinko Jeličić to apsolutno odbacuje. Uz to je odlučio javno progovoriti o Marku Livaji, igraču koji se na SP-u ponašao kao velika zvijezda, ali je svojom sebičnošću i nezalaganjem u najvažnijoj utakmici protiv Čilea uspio razbjesniti i navijače i stručnjake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vi niste prvi koji to pitate, ljudi me privatno pitaju što je s njim... Ako je Livaja protiv Urugvaja napravio sve što se od njega tražio i odigrao odlično, a protiv Čilea nije, onda se tu radi o nekim navikama koje se nose od malena. Ja mogu reagirat u poluvremenu i nešto malo tijekom utakmice, a to je sve i rečeno. Spomenuli ste Mandžukića. Sjetite se Mandžukića u mladoj reprezentaciji. Sjetite ga se u Dinamu kroz kakve je sve probleme prolazio zbog svojih 'problema'. U Dinamu je odigrao nekoliko sjajnih utakmica na današnjoj razini, a sve ostalo je bilo: 'Mandžukić ovakav, Mandžukić onakav, 'Mandžukić sto problema'. A sad je svjetska top klasa koja u Bayernu radi čuda", otkrio je izbornik koliko je zapravo svjestan problema 'Livaja'.

Što nam je sve rekao o mladom igraču koji iritira mase, pročitajte u petak u novom Jedan na jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo