FOTO: / Izbornik Kovac tajanstven uoci Malte! 'Dovoljno dobro me poznajete'

Hrvatski izbornik Niko Kovac je noc uoci prvog kvalifikacijskog dvoboja za odlazak na EP 2016 protiv Malte, najavio dvoboj i otkrio neka ocekivanja.

8.9.2014.
21:32
VOYO logo

"Treba sto prije zabiti prvi gol, taj pogodak otvara i istovremeno zatvara pricu. Ne znaci ovo da podcjenjujem Maltu. Dovoljno dobro me poznajete, jasno vam je da necemo uci u mec s pristupom 'lako cemo'. Vidjeli smo u nedjelju kako su se lose proveli neki papirnati favoriti, a osim toga jos uvijek pamtimo neuspjeh na Malti iz 2005. godine. Papir je jedno, ali pravi odgovori leze na terenu", kazao je izbornik za Sportske novosti.

Kovac nije htio otkriti nikakve novosti vezane za sastav. Novinare je zanimalo hoce Ivica Olic prihvatiti mogucu selidbu na klupu od strane Alena Halilovica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To morate pitati njega. Poznavajuci Olu, on nije samo kvalitetan nogometas, nego i pozitivan karakter, dobar covjek. Sve dok ce biti dio reprezentacije, on ce pruzati svoj maksimum za njezin uspjeh".

Hrvatski napadac Mario Mandzukic otkrio je formulu uspjeha svoga trenera u Atletico Madridu Diega Simeonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cim sam stigao postalo mi je jasno zasto je Atletico prosle sezone bio tako mocan. Strasno puno se radi na fizickoj spremi i tjelesnoj snazi. Na terenu igraci 90 minuta ginu jedan za drugog. I moram priznati da mi to odgovara", rekao je Mandzukic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo