Raskrinkan je špijun hrvatske reprezentacije!

28.5.2014.
10:12
VOYO logo

"Sada razumijete zašto zatvaramo treninge. Najvjerojatnije je riječ o čovjeku iz reprezentacije Kameruna pošto im je izbornik Nijemac. No, i mi imamo svoje ljude kod njih pa smo 1-1", kazao je Kovač za Jutarnji list.

Izbornik se osvrnuo i na trenutnu situaciju sa igračima uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam neku nadu da će Niko ipak doći na pripreme iako njegov osjećaj nije bio pozitivan. No, nada je postojala pa je razočarenje tim veće kada smo čuli za nalaze pregleda", priznao je Niko Kovač koji ne skriva razočaranje takvim raspletom.

Uoči početka priprema izbornik Kovač je kazao kako je situacija sa igračima vrhunska, i da se toga malo pribojava. Tako je ispao zloruki prorok jer su od tada iz stroja ispali Kranjčar i Strinić, a u utorak su treninga bili pošteđeni Pranjić i Badelj. Nadamo se zbog lakših ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/0Ga5q_vTcME

"Niko je već treći igrač, uz Strinića i Šimunića, koji je otpao a nalazio se na užem popisu igrača koji su trebali ići u Brazil", naglasio je Kovač nakon jutarnjeg treninga na kojem je imao tek 19 igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić se priključuje u Osijeku, a sedmorica su otišli u Zagreb na utakmicu U-21 reprezentacije s Ukrajinom (Vrsaljko, Bubnjić, Zelenika, Kovačić, Rebić, Pašalić i Brozović).

A što je sa spomenutim Badeljom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je malo istegao mišić. Bit će sve u redu s njim".

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo