IZBORNIK ITALIJE U POTPUNOSTI SHRVAN: / 'Umro mi je prijatelj iz djetinjstva. A onaj konvoj mi je bio udarac u lice'

Image
Foto: Profimedia

'Nitko nije bio spreman za ovaj pakao na Zemlji'

22.3.2020.
18:52
Profimedia
VOYO logo

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije, Roberto Mancini, otkrio je talijanskim medijima da je ovih dana ostao bez prijatelja iz djetinjstva, koji je preminuo od posljedica koronavirusa, te je naglasio kako ga je posebno uzdrmao prizor kolone vojnih vozila koja nose kovčege izvan Bergama.

"Zabrinut sam za svoje roditelje koji žive u Jesiju, iako su trenutno dobro. Sestra me nazvala da mi kaže kako je od posljedica zaraze koronavirusom preminuo moj prijatelj iz djetinjstva. Igrali smo nogomet zajedno kada smo bili djeca. Radio je za dobrotvornu organizaciju Croce Verde u Jesiju", rekao je Mancini i zatim komentirao situaciju u Bergamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Taj prizor konvoja vojnih vozila koji iz Bergama vozi lijesove bio je poput udarca u lice. Nitko nije bio spreman za ovaj pakao na Zemlji. Pomisao da ljudi umiru jer nema dovoljno kreveta za intenzivnu njegu je apsurdna, potpuno neprihvatljiva. Naši liječnici rade herojski posao i imam puno povjerenja u njih. Zbog toga čak i ne pomišljam na napuštanje Italije", rekao je Mancini za Gazzettu dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo