IZBOR KOJI JE IZAZVAO CUDENJE / Dejana Lovrena su proglasili najboljim!

3.3.2015.
11:41
VOYO logo

Od pocetka sezone i prijelaza iz Southamptona u Liverpool Lovren je na zestokom udaru kriticara i navijaca, a tomu u prilog isao je svakako i promaseni jedanaesterac protiv Besiktasa u uzvratu 1/16 finala Europske lige.

Zato je u najmanju ruku neobican podatak da je Lovren proglasen za najbolje pojacanje. CIES je poslagao nogometase u kategorije, a Lovren prednjaci u rubrici cvrstoca u duelima. Na tom se popisu nasao ispred Rominog Davidea Astorija, Burnleyjevog Michaela Keanea, Celtinog Sergija Gomeza, Hoffenheimovog Ermina Bicakcica...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I nije Lovren jedini hrvatski nogometas koji se nasao na CIES-ovim popisima. Tu su jos Ivan Rakitic, koji je zauzeo peto mjesto najboljih pojacanja u kategoriji distribucije lopte, Mario Mandzukic koji je deseti u kategoriji udarci na gol i Tin Jedvaj, koji je sedmi u rubrici presijecanje lopte.

Ispred Barceloninog pojacanja su se nasli Xabi Alonso (Bayern), Cesc Fabregas (Chelsea), Toni Kroos (Real Madrid) i Gary Medel (Inter), Mandzukic je pri kraju popisa koji predvodi Chelseajev Diego Costa, dok loptu najbolje u posjed svoje momcadi vraca Walter Gargano (Napoli).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo