IZBJEGNUTO NAJGORE: / Prve vijesti kazivale su da Robin van Persie više neće moći vidjeti, srećom nije tako

Image
Foto: Screenshot

Bivši napadač Arsenala i Manchester Uniteda, te aktualni Fenerbahçea i nizozemske nogometne reprezentacije Robin van Persie pretrpio je stravičnu ozljedu tijekom gostovanja kod Akhisara.

6.11.2016.
21:36
Screenshot
VOYO logo

Srećom, kasnije su i demantirane.

Strijelac uvodnog gola na utakmici na nosilima je iznesen s travnjaka u 39. minuti ogleda i potom bio prisiljen u tom položaju čekati petnaestak minuta na vozilo hitne pomoći koje ga je odvezlo u bolnicu na detaljan pregled kako bi se ustanovio točan razlog krvarenja iznad lijevog oka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svemu je prethodio kontakt sa suparničkim igračem pri čemu je 33-godišnji napadač pao s bolnom grimasom na licu držeći se za lijevo oko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informaciju da je izbjegnuto najgore dao je Fenerov klupski liječnik Burak Kunduracıoğlu koji je za klupske internetske stranice potvrdio da se ništa strašno nije dogodilo i da je srećom sve prošlo dobro. U pitanju je ozljeda kapka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i da je prava sreća da se nije dogodilo ništa ozbiljnije jer toliko čekanje na vozilo hitne pomoći moglo je dovesti u tom slučaju dovesti do tragičnih posljedica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo