IZA KULISE PROPALOG TRANSFERA: / Torino je namjerno upropastio posao sa Šimunovićem zbog Vatrenog

Image
Foto: AFP/PAUL ELLIS

Jedan od hrvatskih nogometaša koji je tijekom tek završenog prijelaznog roka trebao, ili je barem tako bilo najavljivano, promijeniti klub bio je i bivši stoper zagrebačkog Dinama Jozo Šimunović

9.9.2016.
17:44
AFP/PAUL ELLIS
VOYO logo

Bivši branič Dinama bio je na korak od potpisivanja ugovosa s Torinom. Šimunović je bio na liječničkom, a nakon toga je posao propao. Bilo je napisa da do Šimunovićeve promjene adrese nije došlo zato što 22-godišnjak nije prošao liječničke pretrage kod potencijalnog novog poslodavca, no, premda i sam naglašava da više voli govoriti na travnjaku nego na ovaj način, stoper koji je u Glasgow stigao prije tek godine dana oglasio se putem profila na Twitteru da bi objasnio što se uistinu dogodilo.

HRVATSKI STOPER NAKON PROPALOG TRANSFERA: ‘Ono što se piše nije istina!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimunović sve objasnio

Naime, Šimunović je objasnio kako nije točno da nije prošao liječnički pregled, nego da je Torino upropastio transfer pokušavši promijeniti dogovorene detalje ugovora. Jozo je na kraju ostao u Celticu, a radnički klub iz Torina, čini se, iz posla se povukao jer se pojavila bolja opcija na tržištu. I jeftinija za njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torino želi Domagoja Vidu

Naime, Torino se okrenuo standardnom braniču hrvatske reprezentacije Domagoju Vidi i pokušat će ga dovesti u siječnju bez odštete, piše talijanski Calciomercato još u kolovozu, ali se ta priča ponovno zakotrljala prema pisanju Tuttosporta. O tome je i Net.hr pisao tijekom petka i to možete pročitati u linku dolje. No, pojavio se novi moment u čitavoj ovoj priči oko Šimunovića i Torina. Naime, postoji opravdano mišljenje da se Torino namjerno izvukao iz posla sa Šimunovićem kako bi na kraju doveo Vidu.

BAŠ GA ŽELE: Nakon što im je propala ljetna akcija, Talijani u siječnju ponovno kreću po hrvatskog stopera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidi polako istječe ugovor, a ne produlji li ga do prosinca 2017. godine, a sve je izglednije kako neće, moći će napustiti Ukrajinu bez odštete, a Talijani bi u tom slučaju, pristane li Vida doći, preostalo pokriti tek njegove ugovorne zahtjeve.

Vida želi doći u Italiju i on će zasigurno odigrati tako da na kraju i zaigra u Serie A. Znači, neće produljiti ugovor i na kraju godine napustiti će Dinamo iz Kijeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo