OTVORENO ZA SVE /

Iza kulisa prvaka: Dinamo za navijače pripremio pravu turu po stadionu

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U želji da se još više približe navijačima klub je odlučio otvoriti vrata stadiona Maksimira

7.7.2024.
11:47
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Prave se promjene događaju u Dinamu, a da mu je najviše stalo do navijača, zagrebački je klub pokazao još jednom.

Image
PRIČAO O OSVAJANJU TITULE /

Srna: 'Imam hajdučko srce i jednog Brazilca za vas, a Kale je dobio temperaturu 39'

Image
PRIČAO O OSVAJANJU TITULE /

Srna: 'Imam hajdučko srce i jednog Brazilca za vas, a Kale je dobio temperaturu 39'

Nakon besprijekorne sezone u kojoj je klub s Maksimira osvojio trostruku krunu i još jednom pokazao da nije gotovo dok nije gotovo klub se odlučio na još jedan potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U želji da se još više približe navijačima klub je odlučio otvoriti vrata stadiona Maksimira.

Na službenoj stranici kluba napisali su obavijest za sve one koji su zainteresirani zaviriti i u one dijelove zagrebačkog stadiona koje još nisu imali priliku vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od 9. do 17. srpnja na rasporedu je prva etapa projekta razgleda stadiona u kojem ćete imati priliku pogledati ga iznutra, zaviriti u plave odaje u kojima smo pripremali i proslavljali najveće uspjehe u povijesti kluba, podizali pehare, okusili sretnu stranu pobjeda, ali i sjetnu stranu nekih poraza… Moći ćete osjetiti dašak ambijenta iza zastora naše pozornice", napisali su na stranici.

Iako se već godinama proteže pitanje obnove stadiona, klub je intenzivno počeo raditi i na tom dijelu, ali to ne mijenja činjenicu da bi se povijest ovog kluba izgrađena na ovom stadionu svakako trebala posjetiti.

"Razgled, dakle, organiziramo od 9. do 17. srpnja na dnevnoj bazi u tri fiksna termina: radnim danima u 11, 15 i 17 sati, u subotu, 13. srpnja, u 9, 11 i 13, dok će u nedjelju ipak biti zatvorena vrata.

Obilazak uključuje 12 stadionskih postaja od kojih je jedna početna i ujedno završna – Fan-shop. Ulaznice možete kupiti na našem Ticket-pointu, maksimalan broj posjetitelja u jednoj turi je 20 osoba, cijena ulaznice je 12 eura za odrasle, odnosno 6 eura za mlađe od 18 i starije od 65 godina. Za članove kluba tarifa je 10 eura za odrasle, odnosno 5 eura za mlađe od 18 i starije od 65 godina."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo