IZ BAYERNA OTKRILI KAKAV JE UGOVOR IMAO KOVAČ: / 'Oni su neprofesionalni, a prije Nike razgovarali smo s drugim trenerom'

Image
Foto: AFP, FRANK RUMPENHORST

Nije dugo na odgovor čekao sportski direktor Eintrachta

15.4.2018.
12:54
AFP, FRANK RUMPENHORST
VOYO logo

Samo dan nakon što je obznanjeno da će Niko Kovač od sljedeće sezone voditi Bayern, njegov Eintracht je izgubio u 30. kolu Bundeslige kod Bayera s 1-4 te je sve dalje od mjesta koje vode u Ligu prvaka.

KOVAČ TEŠKO PORAŽEN U DIREKTNOM OKRŠAJU ZA LIGU PRVAKA: Kramarić i društvo iskoristili kiks Eintrachta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši kapetan i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije potpisao je ugovor s Bayernom na tri godine, od 1. srpnja do 30. lipnja 2021. godine.

Iz Bayerna odgovorili Bobicu

Sportski direktor Eintrachta Fredi Bobic, nije skrivao razočarenje takvih raspletom, a posebno ga je pogodilo to kako se Bayern ponašao kod ovog transfera. Čelnici Bayerna Uli Hoeness i Karl Heniz-Rummenige odgovorili su na optužbe kako je bavarski velikan bio neprofesionalan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KRAMARIĆEV TRENER IZGUBIO BITKU S KOVAČEM: Njemački stručnjak dao urnebesan komentar na Bayernov izbor

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je netko bio neprofesionalan onda je to Fredi Bobić, jer je stavio klauzulu od samo 2,2 milijuna eura za Kovačev odlazak iz kluba i to isključivo i samo za Bayern! Mi smo cijeli posao odradili profesionalno i bez mrlje", rekao je Hoeness. "Sve je obavljao naš sportski direktor Hasan Salihamidžić. Ne tajim da sam se vidio s Nikom i to na rođendanu mog šofera, Hrvata kojeg Niko poznaje, ali tada uopće nismo pričali o Bayernu", rekao je Hoeness novinarima.

Heykness, Tuchel pa Kovač...

Rummeninge je objasnio kako su željeli da ostane Jupp Heykness, ali on je to odbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zatim smo razgovarali s trenerom koji je u tom trenutku bio slobodan: Thomasom Tuchelom. Ali on nas je obavijestio da si je pronašao drugi klub. Šteta, ali nije nas taj odgovor šokirao. I potom smo se još jednom našli mi u klubu i odlučili da je iduća želja - Niko Kovač", objasnio je Rummeninge.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo