Procurio novi skandal: 'Tužit ću HNS! Ovo je cirkus!'

Hrvatska je početkom godine osvojila sjajno četvrto mjesto na Europskom prvenstvu u futsalu.

3.7.2012.
10:40
VOYO logo

Premije koje su dobili hrvatski malonogometaši i kompletan stručni stožer, zaobišla je jedno veliko i važno ime. Komisija za mali nogomet i HNS s popisa za nagrade izostavili su trenera vratara mini VatrenihIvu Krstulovića Oparu, koji je danonoćno radio s hrvatskom 'jedinicom' Ivom Jukićem, koji je naposljetku bio jedan od najboljih igrača naše reprezentacije.

"Mislim da je žalosno ovo što su meni napravili u futsal reprezentaciji, nisam očekivao da ću to doživjeti u svojoj domovini. Dok sam ja svako jutro mukotrpno radio s Jukićem i Stojkićem, pazeći na svaki detalj, pojedinci su pili kave i uživali, a poslije su pokupili dnevnice, nagrade i opremu. Svi u reprezentaciji su dobili nagrade osim mene, od izbornika, direktora, pomoćnog trenera, liječnika, ekonoma, pa do oba fizioterapeuta", izjavio je ogorčeni Krstulović Opara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekoliko puta sam o tome razgovarao s direktorom reprezentacije Dariom Skenderom, međutim on nije imao volje riješiti moj problem. Moram istaknuti da me boli ta nepravda s obzirom da mi se tako nešto nikad nije dogodilo u Libiji, dok sam radio u toj zemlji, ispunili su sve obveze prema meni, čak i više od toga. Kako biste se vi osjećali da iskoristite svoj godišnji odmor za pripreme reprezentacije, a ne za ljetovanje s obitelji, a na kraju vas izbrišu iz stručnog stožera", pita se razočarani trener vratara.

"Pa, nisam ja sam sebe pozvao u reprezentaciju, nego me netko pozvao. Ako sam ja odradio svoj posao, zašto me se sad ignorira? Međutim, nije stvar toliko u novcu, nego u bezobraznom ponašanju prema meni jer ja ne živim od futsala, egzistenciju sam već riješio. Pored svega ovog sad me zovu da radim s mlađim uzrastima. No, neću dopustiti da mi se netko smije iza leđa, ako ovaj problem ne riješimo kao ljudi, tužit ću HNS. Hoće li onda netko odgovarati za ovo? Ovo je cirkus", napomenuo je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo je stigao i odgovor iz HNS-a:

"Mi smo sve svoje obveze podmirili na osnovi popisa koji smo dobili. No, ovih dana ću ponovno zatražiti popis kako bismo sve detaljno provjerili i otklonili pogrešku. Međutim, za ove stvari je nadležna Komisija za mali nogomet", izjavio je Srebrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo