Bivši Vatreni u nevjerici: 'Ne znam zašto se to događa! Situacija je usr***'

Nije lako ovih dana bivšem hrvatskom reprezentativcu Ivi Iličeviću. Nakon svih silnih ozljeda s kojima se borio posljednjih godina, sada je doživio novi udarac.

22.1.2015.
12:05
VOYO logo

Podsjetimo, magazin Kicker je još prije nekoliko tjedana pisao da u HSV-u više ne računaju na 28-godišnjeg veznjaka i da bi ga htjeli prodati tijekom zimskog prijelaznog roka, ali i da nema pravog zanimanja za njega. Iličević u međuvremenu nije otputovao sa suigračima na pripreme u Dubai, a što misli o situaciji u kojoj se našao otkrio je u razgovoru za Hamburger Morgenpost.

"Ne znam zašto se to događa. Situacija je usr***", iskren je bio Iličević koji nije dobio nikakvo objašnjenje od trenera Zinnbauera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da to nije fer. Mogao mi je izravno reći u čemu je problem. U tom bismo slučaju mogli pronaći i rješenje."

//www.youtube.com/embed/C9JnA-tgEQ8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će biti kad se momčad vrati s priprema, Iličević ne zna. Ugovor s hamburškim klubom mu traje do ljeta, što znači da bi mogao mirno sjediti na tribinama još nekoliko mjeseci i primati plaću.

"To je lako reći, ali to nije ispravno. Novac nije najvažniji. Želim igrati nogomet i nadam se da ću dobiti poštenu priliku. Mislim da još uvijek mogu pomoći momčadi", zaključio je Iličević koji je zadnju utakmicu za Hrvatsku odigrao protiv Islanda u dodatnim kvalifikacijama za lanjsko Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a ukupno je za Vatrene skupio devet nastupa i postigao jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo