IVICA OLIĆ U INTERVJUU OŠTRO UDARIO NA ARGENTINSKOG SUCA: / 'Dosudio je penal samo zato što je Francuska velika'

Image
Foto: AFP

Hrvatska je izgubila finale, a Ivica Olić nije baš zadovoljan s tim kako je do toga došlo

16.7.2018.
8:46
AFP
VOYO logo

Ivica Olić, član hrvatskog stručnog stožera i neformalna Dalićeva desna ruka, dao je svoj sud o utakmici nakon poraza u finalu od Francuske rezultatom 4:2, rezultatom za koji mnogi koji su bila na terenu i uz njega misle da ne prikazuje realan omjer snaga.

Sudac naklonjen Francuzima

"Francuzi su dva puta zapucali i dva puta zabili. Nekoliko puta sam gledao snimku kaznenog udarca i ne mogu vjerovati da je tako nešto dosuđeno u finalu. Ne razumijem zašto", rekao je Olić pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrač skače, ruka mu je u prirodnom položaju, nije mogao reagirati. Takve pogreške su loše za finale. Sudac je 10 puta pogledao snimku i na kraju, očito, odlučio : "Ok, Francuska je velika, neka bude penal." To je ključan trenutak utakmice.", rekao je razočarani Ola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusija, hvala!

"Nakon utakmice nazvalo me puno trenera, uključujući i one iz Njemačke. Svi kažu da nije bilo penala. Šteta što se to dogodilo u finalu. Naravno, moram sada čestitati Francuskoj i Rusiji. Rekao sam predsjedniku Putinu da je ovo vrijeme s reprezentacijom u Rusiji najbolji period mog života od umirovljenja. Ovo je najbolje Svjetsko prvenstvo za mene. Rusija, hvala!", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo