Za Hajduk konačno stižu dobre vijesti, ili ipak ne?!

Skoro pola Hajdukove startne jedanaestorke trebalo bi ovih dana napustiti Poljud. Veliki je to udarac za Bijele, koji bi tako u sljedeću sezonu trebali ući većinom s juniorima u kadru.

23.5.2012.
8:07
VOYO logo

Iako je ovo proljeće došao u Hajduk kao veliko pojačanje, Mato Neretljak na izlaznim je vratima Poljuda. Uprava Bijelih nije prezadovoljna onim što je pokazao stasiti stoper iz Orašja. Na odlasku je i kapetan Srđan Andrić, kojem će se pridružiti i Portugalac Ruben Lima te Brazilac James Dens.

Ako dodamo da bi Splićani dali sve da nekoj bogatijoj europskoj momčadi 'utrpaju' svoja dva dragulja Sharbinija i Vukušića, Bijelima neće ostati gotovo ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedina dobra vijest za navijače Hajduka je da će, po svemu sudeći, na Poljud 'sletjeti' novi kapetan, čovjek u kojeg splitska uprava besprijekorno vjeruje – Ivica Križanac. Trener Krstičević u njemu vidi pravog vođu, od kojeg očekuje da će na terenu uspjeti povezati splitsku mladost.

33-godišnji Omišanin trenutno je slobodan igrač, ugovor sa Splitom mu je istekao, Poljud ga mami, ali za sada još ništa nije konkretizirano. S njim bi u paketu trebao doći i Ante Erceg, daroviti veznjak iz Parka mladeži, kojim Mišo želi povezati sredinu terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prijelazni rok je tek počeo, tko odlazi, a tko dolazi saznat ćemo uskoro. No, jedno je jasno, novca na Poljudu ima manje nego ikad prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo