KRAJ PRIČE / Luka Ivanušec igra prvu utakmicu protiv AEK-a pa odlazi iz Dinama: 'Pao je dogovor...'

Image
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Dinamo će na njegovom transferu zaraditi najmanje 8,5 milijuna eura

12.8.2023.
11:02
Marko Prpić/PIXSELL
VOYO logo

Luka Ivanušec dogovorio je transfer u Feyenoord te će sljedećeg tjedna postati novi igrač nizozemskog velikana, objavio je najčitaniji list u toj zemlji De Telegraaf.

Nizozemci pišu da je dogovor takav da Ivanušec još odigra jednu utakmicu za Dinamo, protiv AEK-a u utorak u pretkolu Lige prvaka pa da odmah nakon toga otiđe u Nizozemsku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Feyenoord i Ivanušec su ranije dogovorili detalje četverogodišnjeg ugovora pa se čekalo da se dogovore klubovi. Sada je i to riješeno. Ivanušec će za prvaka Nizozemske debitirati iduće nedjelje, u gradskom derbiju protiv Sparte Rotterdam. Dinamo i Feyenoord su dogovorili da Ivanušec svom uskoro bivšem klubu pomogne još u jako važnoj utakmici, prvom meču 3. pretkola Lige prvaka. Taj susret je u srijedu u Zagrebu, ali Ivanušec neće igrati uzvrat kod prvaka Grčke za vikend. Feyenoordov trener Arne Slot jako se raduje dolasku hrvatskog ofenzivca", piše De Telegraaf.

Isti izvor je ranije pisao da će Dinamo na tom transferu zaraditi 8,5 milijuna eura fiksno plus bonuse vezabe uz njegov učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivanušec je član Dinama od 2019., kada je stigao iz Lokomotive. Za Modre je nastupio u 170 utakmica u svim natjecanjima i postigao 36 golova te 19 puta asistirao.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo