ODLIČNO IM IDE / Ivanušec oduševio Maakaya i zajedno s Halilovićem 'upao' u momčad kola

Image
Foto: Profimedia

Igraju se nogometa

18.9.2023.
10:07
Profimedia
VOYO logo

Još jedan odličan vikend je iza naših nogometaša u Nizozemskoj. Luka Ivanušec je u debiju za momčad iz Rotterdama asistirao, a nakon reprezentativne stanke nastavio je na još bolji način. On je postigao vodeći pogodak na utakmici protiv Heerenvena, a na kraju je proglašen i igračem utakmice.

Image
ODLIČAN START U NOVOM KLUBU /

Ivanušec proglašen igračem utakmice nakon prvijenca: 'Hvala svim navijačima'

Image
ODLIČAN START U NOVOM KLUBU /

Ivanušec proglašen igračem utakmice nakon prvijenca: 'Hvala svim navijačima'

Igračem utakmice proglašen je i Alen Halilović, koji je s pogotkom i asistencijom vodio Fortunu Sittard do pobjede. On se tako i drugo kolo zaredom našao u najboljoj 11-orci vikenda, a društvo mu je pravio i već spomenuti Ivanušec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Halilović je svojom predstavom zaradio i gotovo ''čistu'' desetku prema parametrima Sofascorea. Nedostajalo mu je jako, jako malo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Halilovića, u Fortuni blista i vratar Ivor Pandur, a njih dvojica tako su u uvodnih pet kola neporaženi i drže se na visokom petom mjestu ljestvice.

Donekle dobar debitantski nastup u Eredivisiji imao je i Borna Sosa. Iako je njegov Ajax poražen na gostovanju kod Twentea (3-1), lijevi bek Vatrenih upisao je asistenciju i tako pokazao da će biti ozbiljna prijetnja protivničkim momčadima, kako u Nizozemskoj tako i u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U idućem kolu nizozemskog prvenstva snage će odmjeriti Feyenoord i Ajax. Ivanušecprotiv Sose, Šutala Medića.

Inače, Ivanušeca je posebno nahvalio Roy Maakay, Nizozemac koji je kao bivši trener Rangersa najavio dvoboj Feyenoorda i škotske momčadi u Ligi prvaka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Zasluženo je dobio nagradu za igrača utakmice protiv Heerenveena. Zastrašujuća je činjenica što se on tek privikava, još nije u potpunosti upoznat s Feyenoordovim stilom i načinom igranja. Kada usvoji i to, bit će još i bolji. Jednostavno je sjajan, vrlo ga je lako gledati, a zna i zabiti. S razlogom igra za Hrvatsku, oni su jedna od najboljih europskih momčadi. Ako je on njihov prvi izbor, onda vam to sve govori o njegovoj kvaliteti. Klub će imati puno zabave i uspjeha s njim.''

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo