IVAN STRINIĆ OTVORIO DUŠU O POGREŠNOJ DIJAGNOZI KOJA GA JE UDALJILA S TERENA: / 'Zbog ovoga najviše zamjeram MIlanu'

Image
Foto: Profimedia

Ove zime planira se vratiti profesionalnom nogometu, ali čeka da mu na vrata stigne prava ponuda

30.10.2019.
11:02
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je raskinuo ugovor s Milanom zbog hipertrofije srca i manjka prilika u talijanskom posrnulom velikanu. srebrni vatreni Ivan Strinić živi neki drugi život. U svom Splitu trenira i nada se angažmanu u novom klubu te povratku na nogometnu scenu.

Nekadašnji prvi lijevi bek hrvatske nogometne reprezentacije dobivao je ovog ljeta ponude, ali nije htio pristati na bilo što.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam raskidao s Milanom, mislio sam da ću ubrzo potpisati s nekim, no nije to baš lagano. U tom se času zatvarao prijelazni rok pa nije bilo lako pronaći dobru opciju. Bilo je ponuda, no imam ambicije i kriterije. ne bih išao svagdje. Znam koliko mogu i vrijedim, ali ne želim se spuštati na nižu razinu. SPAL je bio dosta zainteresiran, ali odlučio sam takvim ponudama reći 'ne' i ponovio bih to i danas", rekao je Strinić u intervjuu za Sportske novosti.

Image
IZNENADNI NAPAD ŠPANJOLSKOG NOVINARA NA IZBORNIKA VATRENIH: /

'Neshvatljivo mi je zašto Dalić to radi'

Image
IZNENADNI NAPAD ŠPANJOLSKOG NOVINARA NA IZBORNIKA VATRENIH: /

'Neshvatljivo mi je zašto Dalić to radi'

Još nije za 'staro željezo'

"Nisam još objesio kopačke o klin, ali, ako treba, ne bi mi to bio problem. U Splitu uživam s obitelji. Ništa mi ne fali. Treniram i održavam kondiciju. Kad ste dugo vani, to vam odgovara", priznao je srebrni Vatreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strinić je priznao da je rastanak s Milanom bio dobar potez za njega. Tamo je odigrao nekoliko utakmica, ali nisu ga vidjeli u prvom planu.

"Zamjeram Milanu jer nisam za njih odigrao niti jednu ligašku utakmicu. Žao mi je što nisam dobio šansu. Svaki igrač želi potvrditi zbog čega je došao. Ako ne dobiješ šansu, ideš ča. Ja bih sam rekao: 'Nakon deset utakmica, ako ne ide - loše sam igrao, potjerajte me. Milan luta u svemu, nije stabilan u zadnje vrijeme", ispričao je Strinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Svečani doček Vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića 16.07.2018., Zagreb - Docek Vatrenih na sredisnjem gradskom trgu. Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji. Ivan Strinic Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Kriva dijagnoza

A postoji li za njega strah od maksimalnih napora zbog problema sa srcem?

"Nema straha. idem punim intenzitetom. Nije tu bilo ničega ni prije, nego je doktor u Milanu nešto sumnjao i ispostavilo se da je sve u redu. To je bila kriva dijagnoza", otkrio je Strinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove zime planira se vratiti profesionalnom nogometu, ali čeka da mu na vrata stigne prava ponuda.

"Otvorit će se nešto na zimu sigurno. Volio bih klub koji ima ambicije. Ne želim igrati bilo gdje, mora to biti dobra liga zbog moje obitelji. Djeca idu u školu, moram paziti i na njih. Ne bih htio završiti negdje na selu", rekao je Strinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo