Velika nesreca pred SP: Hrvatska ostala bez covjeka koji nema zamjene

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovac odrzao je konferenciju za novinare koja je u srijedu bila otkazana zbog iznenadnog posjeta Slavoniji.

22.5.2014.
8:51
VOYO logo

"Strinic nije izlijecio ozljedu, njegov klub je vrsio pritisak, u pitanju je ruptura misica. Ozlijedio je isto mjesto, deset dana najmanje bi bio izvan pogona, a mi 2. lipnja moramo objaviti konacan popis. Nema smisla i jako mi je zao. Osobno, zao mi ga je, on je igrac koji je dugo godina u reprezentaciji. No, moramo biti korektni i prema ostalima koji ce traziti sansu", rekao je izbornik Niko Kovac na konferenciji za novinare i dodao:

"Nasa lijeva strana terena je nekako problematicna. Na toj poziciji nemamo puno igraca, ali imamo rjesenje i igrace koji ga mogu zamijeniti. Imamo igrace koji su vec igrali na toj poziciji. Mozda nam nece trebati plan B, ako se ispostavi nesto sto cemo raditi na treningu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je sto izbornik ne moze i nece pozvati novog igraca. Kako je najavio, osloniti ce se na igrace s prvobitnog popisa 30 igraca koji je sada pao na 28 imena. U ponedjeljak je prekrizen Ivo Ilicevic, a sada je otpao lijevi bek.

Reprezentacija u petak u 14 sati putuje u Austriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad nemamo vremena za bazicne pripreme, zelim sedam dana u Bad Tatzmansdorfu raditi zestoko tako da ce noge igracima biti teske. Radit cemo na eksplozivnosti i na taktici jer nismo imali puno vremena za Island i Svicarsku pa sada to zelimo nadoknaditi. A za vrucinu i sparinu u Brazilu nema posebnih priprema, to je sve stvar glave."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo