UGLEDAJTE SE NA NJEGA / Ivan Rakitić zbog ovog je ljudskog poteza junak Srbije i svih normalnih ljudi

Image
Foto: Screenshot

Ivan Rakitić pokazao dušu, ljudskost, kućni odgoj i veličinu

2.6.2023.
14:42
Screenshot
VOYO logo

Proslavljeni Ivan Rakitić pokazao dušu, ljudskost,kućni odgoj i veličinu. Priča, naime, ide ovako... Srpski nogometni reprezentativac Nemanja Gudelj, Ivanov suigrač u Sevilli i njegova djevojka Anastasia Ražnatović, izgubili su bebu.

Točnije, lijepa pjevačica Anastasija, kći Svetlane Cece Ražnatović, imala je prekid trudnoće u petom mjesecu... Srpski nogometaš u posljednje vrijeme prolazi kroz stvarno težak period u životu, a prilikom govora na proslavi Sevillinog naslova Europa lige jučer u Sevilli, Nemanja Gudelj nije mogao sakriti emocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemanja se rasplakao dok je govorio o prekinutoj trudnoći svoje djevojke Anastasije Ražnatović, kao i zbog problema sa srcem koje je imao njegov brat Dragiša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dame i gospodo, hvala vam mnogo na podršci, ne samo danas, nego čitave godine. Ovo je bila jedna od najtežih godina u mom životu. Izgubio sam brata na tri minute, izgubio sam bebu, ali nije bilo...", rekao je Gudelj i potom se rasplakao, a onda mu je prvi prišao Ivan Rakitić i zagrlio ga.

Nakon zagrljaja, pozvao je okupljenu masu na skandiranje: "GudeljGudelj"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za svaku pohvalu. To se zove prijateljstvo, to se ljudskost, a prijateljstvo i ljudskost ne poznaju niti granice, niti nacionalnost.

Nogometaši Seville, među kojima i 35-godišnji hrvatski igrač Ivan Rakitić proslavili su u četvrtak navečer naslov pobjednika Europske lige pred više desetaka tisuća navijača u tom gradu na jugu Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je u finalu igranom u srijedu u Budimpešti pobijedila Romu boljim izvođenjem jedanaesteraca, nakon što je susret završio 1-1. 

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo