Rakitić poludio: 'Šteta što se trud i zalaganje ne isplate zbog jedne osobe'

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ogorčen je suđenjem japanskog suca Yunichija Nishimure u 3:1 porazu Hrvatske na otvaranju Svjetskog prvenstva u nogometu.

13.6.2014.
1:11
VOYO logo

"Ja mislim da je stvarnom šteta što na ovakav lijep i svečan dan za nogomet, se mi moramo baviti suđenjem i ružnim stvarima. Šteta što se trud i zalaganje ne isplate zbog jedne osobe", objasnio je Rakitić svoje viđenje sudačkih previda.

Hrvatska reprezentacija je u ovom dvoboju dala sve od sebe. Iako je rezultat porazan za Vatrene, dojam je optimističan. Sa tim se slaže i Raketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogreške se događaju. međutim, možemo biti ponosni na našu predstavu. Šteta, velika šteta. Zaslužili smo bolje od ovakvog scenarija", završio je Rakitić.

Brazilci, sa druge strane, bili su boljeg raspoloženja. Razumljivo, apsorbirana je ta "strašna" Hrvatska prema kojoj su uoči utakmice imali veliki respekt. Opravdano, rekli bi smo. Junak utakmice za domaće navijače bio je Neymar koji je postigao dva pogotka. Umoran i sretan, ovaj vrsni nogometaš nije skrivao zadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Ispalo je na kraju bolje nego što smo očekivali. Iako, očekivali smo pobjedu, ali ova je uvjerljiva", kazao je Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilska zvijezda se osvrnula i na pogrešku braniča Marcela preko kojeg je Hrvatska došla do vodstva u susretu.

"Ono što se dogodilo Marcelu se stalno događa u nogometu. Ništa strašno. Jedino, dogodilo se igraču koji je prije utakmice znao da bi se tako nešto nama moglo dogoditi. I baš se takva stvar dogodi njemu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličnu partiju odigrao je i obrambeni igrač Selecaa David Luiz.

"Mislim da je krajnji ishod jako dobar. Igrali smo sa ekipom koja je iskusna, iznenadili su nas ranim golom i morali smo jače potegnuti. Na svu sreću po nas, uspjeli smo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo