Play ponuda

'RAKETA' KAPETANSKI / Ivan Rakitić ima ozbiljnu poruku za suigrače: 'Svi ovdje moraju ušutjeti i raditi'

Image
Foto: Profimedia

Sevilla je u Gironi, gradu u Kataloniji, povela u 13. minuti no domaćini su izjednačili u 46. pa u 88. minuti postigli pobjednički gol

16.1.2023.
14:41
Profimedia
Play ponuda

Hrvatski vezni nogometaš Ivan Rakitić, čija se Sevilla nalazi u zoni ispadanja iz prve lige, poručio je da će se momčad teško izvući nastavi li igrati kao dosad. Sevilla je u subotu izgubila s 1-2 na gostovanju u Gironi nastavivši agoniju u kojoj se nalazi od početka sezone.

Image
NIKAKO DA IM KRENE /

Ni asistencija Ivana Rakitića nije pomogla: Sevilla izgubila nakon preokreta i ostala na 17. mjestu

Image
NIKAKO DA IM KRENE /

Ni asistencija Ivana Rakitića nije pomogla: Sevilla izgubila nakon preokreta i ostala na 17. mjestu

“Hm…kako ubiti samoga sebe”, rekao je Rakitić, 34-godišnji kapetan Seville, upitan da analizira tu utakmicu.

“Neobjašnjive su naše greške. Ne želim uperiti prstom u nikoga, ali došli smo do točke kada nam se ovakve stvari više ne smiju događati”, dodao je za klupsku televiziju.

'Ne smijemo više to raditi'

Sevilla je u Gironi, gradu u Kataloniji, povela u 13. minuti no domaćini su izjednačili u 46. pa u 88. minuti postigli pobjednički gol.

shimmer fallback
shimmer fallback

“Ne smijemo više raditi ovakve gluposti neko izvući Sevillu iz situacije u kojoj se nalazi. No nastavimo li ovako bit će teško. Moramo shvatiti da trenutačno nije vrijeme za priče niti smijanje, nego da konačno ustanemo i damo sve od sebe”, napomenuo je Rakitić koji je asistirao za gol te odigrao svih 90 minuta.

U Španjolskoj je odigrano 17 od 38 kola. Sevilla će u subotu biti domačin Cadizu, u andaluškom derbiju momčadi iz zone ispadanja.

'Svi ovdje moraju ušutjeti i raditi'

“Sada moramo krenuti naprijed zajedno, više nego ikada. Borimo se, trudimo se i na kraju nam se dogodi tako nešto, da primimo gol, pa to moramo promijeniti”, izjavio je bivši hrvatski reprezentativac iza kojeg su ove sezone 22 nastupa uz tri asistencije.

shimmer fallback
shimmer fallback

“Sevilla bi trebala biti visoko gore, a ne ovdje gdje je sada. Svi ovdje moraju ušutjeti i raditi”, zaključio je Rakitić.

Sevilla, šesterostruki osvajač Europske lige, u listopadu je smijenila trenera Julena Lopeteguija a na njegovo mjesto dovela Jorgea Sampaolija. U 10 prvenstvenih utakmica pod njegovim vodstvom ostvarene su dvije pobjede te po četiri remija i poraza.

Play ponuda
Play ponuda