OGLAS

IZNENAĐUJUĆE VIJESTI IZ ITALIJE / Vatreni postao višak u Interu, talijanski prvak namjerava raskinuti ugovor s Hrvatom?

Image
Foto: Profimedia

Prošle sezone bio je jedan od ključnih igrača u pohodu na naslov prvaka

26.7.2021.
8:51
Profimedia
VOYO logo

Početkom lipnja Inter je imenovao Simonea Inzaghija za novog trenera, te je s njim potpisao ugovor na dvije godine. Na trenerskoj klupi naslijedio je Antonia Contea, koji je odveo Nerazzurre do naslova prvaka Italije kojeg su čekali 11 godina. No, kada je Conte čuo da vlasnici Intera umjesto pojačanja, namjeravaju prodati neke igrače i sniziti plaće za barem 15 posto, dao je otkaz.

Image
VATRENI ODUŠEVLJAVA /

Perišiću se Talijani dive, a Subašić ga komentarom 'spustio na zemlju'

Image
VATRENI ODUŠEVLJAVA /

Perišiću se Talijani dive, a Subašić ga komentarom 'spustio na zemlju'

Inter je već krenuo s rasprodajom igrača, a upitno je što će biti s Ivanom Perišićem. Iako je Inzaghi izjavio kako Vatrenog u Interu čekaju raširenih ruku jer nemaju baš previše opcija na lijevoj strani, pojedini talijanski mediji ipak tvrde kako će Inter ovoga ljeta sigurno prodavati Perišića jer Hrvat ulazi u posljednju godinu ugovora i ako žele zaraditi koji milijun eura moraju ga prodati ovoga ljeta. također, klub je problematična njegova plaća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško financijsko stanje

A upravo je to razlog zbog kojeg prema tvrdnjama Calciomercata izvršni direktor kluba Beppe Marotta navodno namjerava raskinuti ugovor s Hrvatom. Talijani tvrde kako je Perišićeva budućnost u klubu nesigurna iako je lani bio jedna od ključnih igrača u pohodu na naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode i to da je dolaskom Inzaghija navodno više nije prvi izbor za lijevu stranu zbog čeka Marotta razmišlja o tome da raskine ugovor s njim kako bi smanjio troškove na plaće što mu je glavni zadatak pred novu sezonu. Inter je u teškom financijskom položaju i moraju izbalansirati financije.

Kako bi se lakše riješili igrača spremni su tako i Perišića pustiti besplatno, kao što su napravili i s Portugalcem Joaom, nakon što su raskinuli ugovor s njim i pustili ga bez odštete u Benficu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo