VATRENI JE HIT / Ivan Perišić debitirao za Tottenham i odmah raspametio Engleze, evo što pišu o njemu

Image
Foto: Profimedia

Rangers je poveo preko hrvatskog napadača Antonija Čolaka, a gosti su onda preokrenuli dvama golovima Harryja Kanea i stigli su do pobjede

23.7.2022.
20:04
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Ivan Perišić, konačno je debitirao za Tottenham, nakon što se početkom prijelaznog roka pridružio tom klubu kao slobodan igrač.

Tottenham je odradio pripreme u Južnoj Koreji te se vratio u Englesku gdje je odigrao prvu prijateljsku utakmicu uoči sezone, protiv Rangersa na Ibrox stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rangers je poveo preko hrvatskog napadača Antonija Čolaka, a gosti su onda preokrenuli dvama golovima Harryja Kanea i stigli su do pobjede. Na utakmici je debitirao i Ivan Perišić, koji je ušao u igru posljednjih pola sata. I odmah je oduševio Engleze.

Image

Portal Football London dao je Vatrenom visoku ocjenu sedam, što je treća najbolja ocjena na utakmici, bolje su dobili samo Harry Kane i Son koji je upisao dvije asistencije. Njih su dvojica dobili osmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat je ušao i dao svoj doprinos tijekom naporne utakmice, vršeći presing visoko na terenu s nekoliko dobrih startova i poslavši centaršut koji je završio iznad grede Rangersa. Došao je do korner linije i poslao loptu koju je Richarlison prebacio glavom preko gola.Vrlo dobra cameo uloga s klupe", opisali su tako u tekstu.

Nedugo nakon toga oglasio se i sam Tottenham koji je na Facebooku objavio sliku Perišića uz poruku: "100 posto naš".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo