GOTOVE PRIPREME /

Ivan Leko: 'Zadovoljan sam, ali daleko je ovo od Hajduka koji bismo htjeli gledati'

Image

Medeni mjesec igrača i trenera se bliži kraju jer ih prvi ispit čeka već za sedam dana kada na Poljud u sklopu 19. kola HNL-a stiže Šibenik, momčad koja im je otkinula bodove u prvom dijelu sezone

15.1.2023.
16:25
VOYO logo

Splitski Hajduk odigrao je i posljednju prijateljsku utakmicu na pripremama u Istri. Nakon tri uzastopne pobjede protiv Radomlja, Fehervara i Celja u generalki Lekina momčad je upisala remi protiv češkog prvoligaša Slovackog.

Hajduk je po već uhodanom receptu rano došao do vodstva nakon što je u sedmoj minuti Filip Krovinović lijepo poentirao, a 15 minuta kasnije Česi su došli do poravnanja i postavili konačnih 1:1 preko Seung Bin Kima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STADIONI SVIJETA /

VELIKA GALERIJA Ovo nije Poljud nego njegova uvećana imitacija na drugom kraju svijeta! Provjerite u čemu se razlikuju

Image
STADIONI SVIJETA /

VELIKA GALERIJA Ovo nije Poljud nego njegova uvećana imitacija na drugom kraju svijeta! Provjerite u čemu se razlikuju

'Imali smo dobrih desetak dana'

Bio je vidljiv umor na splitskim nogometašima što i ne čudi s obzirom na izuzetno zahtjevne pripreme novog trenera. Nije bilo onako efikasnog presinga kao što smo to gledali u ranijim dvobojima, ali čini se da Ivan Leko nije nezadovoljan.

'Zadovoljan sam jer smo imali dobrih deset dana, upoznali smo se s načinom rada i igre. Mislim da je svima jasno što želimo u sve četiri faze igre, s balunom, bez njega, u tranziciji. Napredujemo, ovo je tek početak nečega', započeo je Leko rezime priprema pa pohvalio današnjeg protivnika koji je igrao Konferencijsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

' Vidi se da je teško, da su spremni, jaki, dobri. Moramo naučiti patiti, naučiti ići preko limita, kad je teško, moraš ići preko. Dobro nam je došla ova utakmica, pokazala je dobre stvari i ono na čemu moramo raditi', kazao je.

Medeni mjesec je pri kraju, slijedi prava stvar

Ono što raduje navijače Majstora s mora jest činjenica da se već vidi trenerov rukopis i napredak u igri.

'Jako je pozitivno da me igrači razumiju, puno se trudimo i dajemo, na treningu, u komunikaciji, u priči. Puno se dajemo da bismo mislili kao jedno, anticipirali sve. To nam je baza za budući uspjeh, da mislimo kao ekipa. S te strane sam zadovoljan, ovo su naznake nečega, daleko je to od pričanja da je ovo Hajduk koji bismo htjeli gledati', konstatirao je novi strateg Bilih.

Medeni mjesec igrača i trenera se bliži kraju jer ih prvi ispit čeka već za sedam dana kada na Poljud u sklopu 19. kola HNL-a stiže Šibenik, momčad koja im je otkinula bodove u prvom dijelu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nama su svaki dan pripreme. Cilj je napredovati iz dana u dan, dati sve da bismo sljedeću utakmicu pobijedili. Atmosfera je dobra, energija, radno je. Ima dosta detalja koji moraju biti bolji i sigurno će biti', zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo