Ivan ispunio san: 'Osjetio sam nešto posebno'

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić je priznao je da je riješio pitanje gdje će nastaviti karijeru.

23.5.2011.
14:20
VOYO logo

"Na klubovima je ostalo da dogovore neke sitnije detalje. Svi znaju što je Borussia - fenomenalni navijači, Liga prvaka i aktualni njemački prvak. To je najbolji izbor za mene. Bio sam nekoliko puta na Westfallen stadionu i uvijek sam osjetio nešto posebno, nešto što se ne zaboravlja", rekao je Ivan Perišić za belgijski portal sporza.be te otkrio još jednu zanimljivost:

"Htjeli su me dovesti još 2009. Pratili su me dok sam bio u Roeselareu. No, nisu smatrali da ću odmah upasti u prvih 11, pa su razmišljali o slanju na posudbu. Nije mi se to svidjelo pa sam odabrao Brugge", dodao je hrvatski reprezentativac koji je pokazao da nije pogriješio u svom odabiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa 22 pogotka je bio najbolji strijelac lige ove sezone, a tom je učinku dodao i deset asistencija, pa je u anketi udruge profesionalnih nogometaša Belgije, koja se provodi od 1984. godine, dobio najviše glasova.

"Iznenađen sam što sam izabran za nogometaša godine, no kada vam to priznanje daju kolege nogometaši, onda je ono posebno vrijedno. Drago mi je što se na ovakav divan način mogu oprostiti od suigrača, navijača i ljudi iz kluba. Nikada neću zaboraviti vrijeme provedeno ovdje. Bio je to važan korak u mojoj karijeri", zaključio je Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105171030006 arti-201105110112006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo