VIDEO: / Engleska na koljenima! Luda utakmica usred brazilske prašume

Nogometaši Italije svladali su Englesku rezultatom 2:1 u ludoj utakmici usred brazilske prašume, i tako napravili veliki korak prema drugom krugu natjecanja.

14.6.2014.
19:30
VOYO logo

ENGLESKA: Hart, Cahill, Jaglelka, Baines, Johnson, Gerrard, Henderson, Welbeck, Rooney, Sterling, Sturridge.

ITALIJA: Sirig, Barzagli, Paletta, Chiellini, De Rossi, Darmian, Pirlo, Marchiso, Candreva, Verratti, Balotelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 1:0 Marchisio (35. minuta), 1:1 Sturridge (37. minuta), 2:1 Balotelli (50. minuta)

Ovaj dvoboj nogometnih divova u skupini D, koji je imao svoju uvertiru u obliku lažne dojave o postavljenoj bombi na stadionu, ponudio nam je u Manausu svu ljepotu nogometa. Iako je Engleska bolje otvorila susret, i preko svojih brzih igrača Sturridgea i odličnog mladog nogometaša Sterlinga zadavala glavobolje Talijanima, bivši svjetski prvaci su preko Marchisia u 35. minuti ipak prvi došli do vodstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/LdYVAoplgAo

Samo dvije minute poslije Engleska je izjednačila na 1:1 preko Sturridgea. Ronney se sletio po lijevom boku, ubacio na drugu vratnicu na koju je naletio Sturridge koji je lagano matirao izvrsnog golmana Talijana Siriga. Sirig je bio na novu čitavu utakmicu, tako da se uopće nije osjećao izostanak Gigi Buffona koji je zbog ozljede utakmicu odgledao sa klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/nJ_-hhZEeRQ

Iako je u drugom poluvremenu Engleska bila bolja od Italije, nisu tu nadmoć uspjeli i materijalizirati. Italija je strpljivo čekala svoje šanse, i iz jedne takve došla do vodstva. Mario Balotteli je zabio svoj prvijenac na natjecanju za vodstvo Italije od 2:1 koje Englezi uz veliki trud nisu mogli stići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/LdYVAoplgAo

Bitno za napomenuti da je mladi engleski reprezentativac Sterling pokazao svoj veliki talent u ovoj utakmici, te je pravo osvježenje u sastavu izbornika Roya Hodgsona. Engleska će tako u preostala dva susreta protiv Kostarike i Urugvaja morati tražiti svoju šansu za prolaz u drugi krug natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo