ITALIJA BRUJI O POTEZU IVANA PERIŠIĆA: / Vatreni jednim klikom uzburkao duhove u Interu

Image
Foto: AFP

Dvojac nije u najboljim odnosima u posljednje vrijeme

18.3.2019.
14:49
AFP
VOYO logo

Potez Ivana Perišića poslije derbija između Intera i Milana podigao je dosta prašine u Italiji. Naime, nakon velike pobjede Nerazzurra Argentinac Maxi Lopez počeo je pratiti Vatrenog na Instagramu. Perišić mu je uzvratio na isti način, a to je bio dovoljan razlog da krenu zlobni komentari.

Poznato je da su Lopez i donedavni kapetan Intera Mauro Icardi postali veliki neprijatelji prije nekoliko godina. Lopez je bio u braku s Wandom Narom, ali ona ga je prevarila s tada vrlo dobrim prijateljem Icardijem. Od tada se nekadašnji suigrači iz Sampdorije ne podnose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u momčad

Calciomercato navodi kako je Perišić ovim potezom možda poručio Icardiju kako gleda na njegov eventualni povratak u momčad. Posljednjih dana Interov šef Beppe Marotta intenzivno radi na tome, ali reakcija njegovih suigrača i posebno Perišića možda neće biti pozitivna, ističu Talijani.

Poznato je da je nedavno plasirana i priča o tome kako je Perišić navodno napao Icardija zbog komentara njegove supruge na televiziji, što je ova opovrgnula. Od tada se čest u talijanskim medijima naglašava da je dvojac u lošim odnosima, a ova posljednja priča samo je pojačala takve glasine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo