ISTRA NAPRAVILA VELIK KORAK KA OSTANKU U PRVOJ HNL: / Šibenik će na Drosini morati odigrati sjajnu utakmicu

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

O posljednjem mjestu u prvoligaškom društvu odlučivati uzvrat u Puli koji će biti odigran u ponedjeljak, 3. lipnja

31.5.2019.
20:58
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Borba za pravo na igru u Prvoj HNL između Šibenika i istre bio je nogometni događaj dana u Hrvatskoj u petak. Istrijani su napravili velik korak ka opstanku nakon što su uspjeli remizirati na Šubićevcu u utakmici koja je završila rezultatom 1:1.

Šibenčani su poveli u 14. minuti pogotkom Davora Kukeca, a samo dvije minute poslije Puljani su izjednačili golom Adriana Fuentesa. Bila je to jako čvrsta utakmica, a kako i ne bi kad je prvoligaški status bio ulog. Najbolju priliku na susretu za povećanje vodstva istre anulirao je vratar Šibenika Labrović koji je u 38. minuti skinuo čisti "zicer".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač Šibenika večeras Davor Kukec propustio je sredinom drugog dijela svojoj momčadi donijeti zlata vrijedan pogodak. U 67. minuti uklizao je na ubačaj u šesnaesterac, ali nije uspio dovoljno dobro zahvatiti loptu da ju gurne u mrežu gostiju.

Do kraja utakmice pogodaka više nije bilo pa će o posljednjem mjestu u prvoligaškom društvu odlučivati uzvrat u Puli koji će biti odigran u ponedjeljak, 3. lipnja, na stadionu Aldo Drosina, s početkom u 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo