ISTRA DRUGI PUT U SEZONI OSTALA BEZ TRENERA: / Curro Torres oprostio se od klub, spekulira se o nasljedniku

Image
Foto: PIXSELL

Istra ostala bez drugog trenera ove sezone

28.10.2018.
15:18
PIXSELL
VOYO logo

Čelnici Istre 1961 potvrdili su kako Curro Torres više ne obnaša trenersku dužnost. Sredinom rujna je na trenerskoj funkciji naslijedio smijenjenog Manuela Márqueza Rocu, a njegov nasljednik trebao bi biti Krunoslav Rendulić.

"Zbog osobnih razloga trenera Curro Torres i NK Istra 1961 odlučili su sporazumno prekinuti suradnju. NK Istra 1961 želi treneru Torresu puno uspjeha u nastavku karijere", priopćeno je na mrežnoj stranici pulskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oprostio se od navijača

“Želio bih, prije svega, zahvaliti igračima na prikazanoj vjeri u moju ideju i predanosti, naporima i profesionalizmu koji ih je krasio od mog dolaska. Također, zahvalio bih svakom klupskom djelatniku na požrtvovnosti i dnevnim naporima. Svima u klubu u budućnosti želim sreću."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proteklih se tjedana šuškalo kako je Curro Torres već nakon dvomjesečnog mandata svojevoljno odlučio napustiti Istru 1961 jer se opredijelio prihvatiti ponudu španjolskog drugoligaša. Prema pojedinim najavama, uskoro bi trebao biti imenovan trenerom trenutačno trinaestoplasiranog Luga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo