ISPRED NJEGA SAMO GENIJALNI DVOJAC: / Rakitić je jedan od najboljih poslova Barcelone posljednjih godina

Image

Otkako je Josep Bartomeu početkom 2014. godine zasjeo na mjesto Barceloninog predsjednika taj je nogometni velikan roster svoje momčadi pojačao dovođenjem šesnaestorice igrača.

20.7.2017.
10:39
VOYO logo

Upravo sjajnog veznjaka Squawka stavlja na treće mjesto najboljih poslova obavljenih u Barceloni od početka Bartomeuove vladavine pri čemu se navodi kako je pred njim bio težak posao nakon što je preuzeo broj s dresa Cesca Fabregasa i Xavijevu ulogu u momčadi te se dodaje kako je u uvodne dvije godine ondje napravio i više no što se očekivalo. U trećoj se nešto više patio, ali pred kraj sezone i pronašao dobru formu, a pamtljiv je i njegov pogodak u El Clasicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ogromno pojačanje čija je jedina mana da ima 29 godina i da vjerojatno neće napredovati", zaključuje se uz navođenje kako je transfer bio vrijedan oko 135 milijuna kuna.

Rakitić je za Barcelonu odigrao 159 utakmica a s klubom osvojio ukupno devet trofeja među kojima i Ligu prvaka i dva španjolska prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na popisu najboljih poslovanja Bartomeua ispred Rakitića samo su dva imena - odlični napadač Luis Suarez i isti takav golman Marc-Andre ter Stegen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo