ISPOVIJEST LEGENDE / Klasnić izgleda gotovo neprepoznatljivo: 'Zarazio sam se s nekim virusom pa mi je otpala kosa, a 17.10. mi je drugi rođendan'

Imao je tri transplatacije bubrega

16.10.2021.
22:23
Instagram

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić pojavio se na jednom eventu u Poreču gdje je progovorio o svojoj bobi sa zdravstvenim problemima. Prisutne je iznenadio čim se pojavio. Izgledao je neprepoznatljivo.

"Zarazio sam se s nekim virusom pa mi je otpala kosa. Liječnici su mi rekli da će mi se možda i vratiti, no to se ne zna”, ispričao je. Progovorio je potom i o probleme s bubrezima i tri transplantacije koje je imao.

“Da imam problema saznao sam 2005. godine, nakon jedne operacije, a da moram na transplantaciju saznao sam krajem 2006. Kada sam to saznao prvo sam razmišljao što to znači za moju obitelj, a na kraju sam htio pokazati da je moguće igrati i s takvim problemom”, kazao je, prenosi Večernji list.

“Taj bubreg je proradio, ali je odjednom prestao funkcionirati pa sam nakon osam tjedana dobio bubreg od oca. Taj je funkcionirao devet i pol godina, a posljednje četiri godine imam bubreg od jedne meni nepoznate žene koja je bila dvije godine starija od mene, ali je preminula. Nedjelja 17. listopada moj je novi rođendan ”, dodao je.

Pravna bitka

Nedavno je, inače završena njegova pravna bitka s Werderovim liječnicima.

“Ti novci meni neće vratiti zdravlje, no neka to bude slučaj radi kojeg će liječnici po njemačkim sportskim klubovima pažljivije iščitavati nalaze sportaša o kojima brinu od ovih Werderovih. Ja sam ih tužio da nisu dobro interpretirali moje nalaze, a potom nisu napravili što su trebali”, ispričao je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali