ISKUSNI TRENER HVALI RIJEKU I ŠALJE PRIJETNJU DINAMU: / 'Prvaci nisu jači, Bišćanova momčad je jedan od favorita'

Image
Foto: PIXSELL

'Ako hoćete čuti mišljenje jednog starog iskusnog trenera - Dinamo nije jači od Rijeke'

12.12.2018.
10:26
PIXSELL
VOYO logo

Devet bodova na ljestvici koja pokazuje odnos snaga u hrvatskom nogometnom prvenstvu dijeli branitelja naslova vodeći Dinamo i drugoplasiranu momčad Rijeke. Sastav s Rujevice pod vodstvom Igora Bišćana niže uspjeh za uspjehom pa je mladi trener na kormilu te momčadi trenutačno na omjeru od osam pobjeda i jednog remija.

Navedeno je natjeralo bivšeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, ali i nekadašnjeg trenera Dinama i Rijeke Miroslava Ćiru Blaževića da tijekom Bijele noći kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka među favoritima

"Rijeka je opet aktualna, a Bišćan se afirmirao kao jedan nadareni trener. Ovaj značajan skup ljudi je samo potvrda da je Rijeka došla na jednu razinu velikog kluba. To je uistinu hipoteka koju treba braniti, a kako su rezultati krenuli, ja čak Rijeku stavljam u favorite za prvo mjesto, bez obzira na veliku razliku za Dinamom. Pazite što ću vam reći! Rijeka je jedan od favorita za titulu!"

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

HNK Rijeka održao Bijelu noć u prostoru stadiona Rujevica

Ćirine riječi prenosi Novi list, tako i njegov odgovor na konstataciju da je europski Dinamo trenutačno možda ipak prejak za ostatak lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dinamo nije jači od Rijeke'

"Dinamo prejak? Ako hoćete čuti mišljenje jednog starog iskusnog trenera - Dinamo nije jači od Rijeke", tvrdi Blažević i apelira na najžešće navijače kluba da Bišćanu daju podršku:

"Bišćan je prije dolaska u Rijeku imao jednu famoznu referencu. Uveo je Rudeš u Prvu ligu, otišao u Olimpiju, osvojio Kup i prvenstvo i potom došao u Rijeku. I to u jednoj teškoj situaciji kada iza sebe nema ono najvažnije, a to su navijači. I onda napravio ovakvu seriju... Ja bih zamolio najvitalnije navijače da mu oproste. Dok se svi navijači ne pridruže momčadi, ona će bit hendikepirana."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo