ISKUPLJENJE NA RUJEVICI: / Evo zašto bi novi Rijekin stadion mogao izazvati buru

Image
Foto: PIXSELL, Nel Pavletić

Odjel za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) obišao je u srijedu popodne stadion na Rujevici, te donio odluku da Rijeka na njemu može ugostiti Lokomotivu u nedjeljnoj utakmici 4.

29.7.2015.
21:45
PIXSELL, Nel Pavletić
VOYO logo

"Nakon tehničkog pregleda i izdane uporabne dozvole stadion je prvi put obišao i Odjel za licenciranje HNS-a koji je pregledao infrastrukturu i dokumentaciju, iskazao zadovoljstvo viđenim i potvrdio ono što smo priželjkivali i vjerovali, a to je da će u nedjelju od 21 sat Rijeka i Lokomotiva igrati na novom stadionu", istaknuo je direktor Rijeke Vlado Čohar.

Podsjećamo, novi se stadion nalazi u sklopu trening-kampa na Rujevici, imao oko 5000 mjesta, a Rijeka će na njemu igrati dok se bude obnavljala Kantrida. Stadion na Rujevici ima i jedan novitet koji bi mogao izazvati dosta bure u navijačkom miljeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Metalni šiljci

Na njemu je, naime, postavljen i kavez za gostujuće navijače, baš kao što je to još prije dvije godine najavio predsjednik kluba Damir Mišković. Radi se o dijelu tribine na koji stane oko 300 navijača i koji poprilično podsjeća na zatvorsku ćeliju. Osim toga, tu su i metalni šiljci koji bi trebali smanjiti mogućnost upada na teren i ubacivanja pirotehnike i ostalih predmeta na travnjak.

Image

BORBA PROTIV HULIGANA: Kavez za navijače na novom stadionu Rijeke

Image

BORBA PROTIV HULIGANA: Kavez za navijače na novom stadionu Rijeke

Kako su u kavezu sjedala raspoređena u samo tri reda, ispada da će navijači doista biti kao u zatvoru. Uključujući i one koji su na utakmicu došli bez ikakvih loših namjera. Oni će za nagradu moći "uživati" u igri gledajući teren kroz rešetke...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike