UEFA je potvrdila prošli tjedan da će se finale igrati u Istanbulu, ali pritisak je sve veći da se finale ipak prebaci

Poznati su finalisti ovosezonskog izdanja Lige prvaka, to će biti Manchester City i Chelsea, poznat je i datum odigravanja finala, to će biti 29. svibnja u 20 i 45, ali kako tvrdi Sky Sports još uvijek nije potpuno sigurno da će se finale odigrati u Istanbulu, kako je planirano.

Naime, čini se kako bi najveći turski grad mogao izgubiti domaćinstvo finala Lige prvaka i to zbog toga što je Turska prošli tjedan ušla u svoj prvi potpuni lockdown zbog ogromnog borja zaraženih i umrlih od koronavirusa.

UEFA je potvrdila prošli tjedan da će se finale igrati u Istanbulu, ali pritisak je sve veći da se finale ipak prebaci u Englesku jer finalisti su upravo iz Engleske pa bi organizacija bila puno lakša i ne bi bilo komplikacija oko ulaska i izlaska iz Turske.

Aston Villa je već navodno ponudila UEFA-i svoj stadion za odigravanje utakmice, ali postoji problem jer su sponzori i komercijalni partneri već sve isplanirali za Istanbul, a mnogi su novinari i TV kuće već sve uplatili za finale u Istanbulu.