IPAK NIŠTA OD BAKE SLIŠKOVIĆA: / Objavljeno tko će biti novi trener škotskog velikana

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj

Legendarni nogometaš Hajduka i bivši izbornik reprezentacije BiH, Blaž Slišković, prije tjedan dana glasio je kao jedan je od kandidata za preuzimanje škotskog Celtica.

20.5.2016.
14:35
PIXSELL, Ivo Čagalj
VOYO logo

“Zvao me je menadžer Marc Antoine Kiplé. Rekao mi je informaciju da me je predložio za trenera Celtica. Biti trener jednog takvog kluba je ogromna stvar. Moja konkurencija su veliki europski treneri. Da budem iskren, ne očekujem previše. Vrlo oprezan sam s tim stvarima", izjavio je tada Slišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S otoka je sada stigla vijest da legendarni hajdukovac ipak neće sjesti na klupu škotskog velikana. Umjesto njega sljedećeg tjedna Celtic će predstaviti bivšeg Liverpoolovog trenera BrendanaRodgersa kao nasljednika RonnyjaDeile.

On bi trebao biti najplaćeniji trener u povijesti kluba. Pozanto je, inače, da je Rodgers od malih nogu vatreni navijač Celtica. Po preuzmanju posla čeka ga izvršavanje glavnog zadatka, a to je ulazak u grupnu fazu Lige prvaka te osvajanje domaćeg naslova, što će pogotovo biti pod povećalom zbog povratka Glasgow Rangersa u prvu ligu nakon četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo