'Inzistirao sam da Modrića plati koliko god treba!'

'Luka je fantastičan, svjetski igrač. Bio je moja patnja, obožavam ga. Dok sam bio trener Cityja htio sam ga dovesti.

4.2.2012.
17:36
VOYO logo

Nekadašnji trener Manchester Cityja Sven Goran Eriksson uživa u odmoru u Portugalu gdje je prije koji dan svratio i na Dinamov trening.

Tvrdi da bi se sljedeće sezone mogao opet pojaviti u Premiershipu u kojem je vodio Manchester City te je otkrio da je u tio doba silno htio dovesti Luku Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka je fantastičan, svjetski igrač. Bio je moja patnja, obožavam ga. Dok sam bio trener Cityja htio sam ga dovesti. Inzistirao sam kod vlasnika kluba da Modrića plati koliko god treba jer sam smatrao da će se sigurno isplatiti. No, bio je tada preskup, ali danas pokazuje da bi to bio jako dobar potez. Sjajno se snašao u Engleskoj, njegova je uloga u Tottenhamovu uspjehu velika, on je glavni igrač te momčadi", izjavio je Sportskim novostima Eriksson i prokomentirao odlazak Vedrana Ćorluke u Bayer.

"Čarli je sjajan, njegova je prednost što je polivalentan, može igrati bilo gdje, od desnog do lijevog beka, stopera, čak i zadnjeg veznog... Siguran sam da će u Leverkusenu opet pokazati klasu", tvrdi Eriksson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo