Za ovog Osječanina velikan nudi 5 milijuna eura

5.6.2012.
16:31
VOYO logo

Vukčević, koji uz njemačko posjeduje i hrvatsko državljanstvo, prošle je sezone za Hoffenheim nastupio u 18 bundesligaških utakmica u kojima je uz dva pogotka ubilježio i tri asistencije. 22-godišnji veznjak upisao je i četiri nastupa za U21 reprezentaciju Njemačke.

Prema informacijama Sky Italije, skauti Intera već neko vrijeme prate Vukčevića, a navodno pripremaju i ponudu Hoffenheimu u iznosu od oko 5 milijuna eura. Isti izvor tvrdi da će u njemačkom klubu odbiti tu ponudu, ne zato što ne žele prodati Vukčevića, nego zato što vjeruju da njihov igrač vrijedi više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan Hrvat na meti talijanskih klubova. Prema pisanju talijanskog portala Calciomercato.com Roma je zainteresirana za angažman mladog hrvatskog braniča Renata Kelića koji je prošle sezone osvojio naslov češkog prvaka sa Slovanom iz Libereca.

Talijani Kelića predstavljaju kao vrlo talentiranog 190 centimetara visokog braniča koji najčešće igra na poziciji u sredini obrane, ali s obzirom da podjednako dobro igra s obje noge, može kvalitetno pokriti i pozicije na bokovima u zadnjem redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olakotna okolnost za njegov transfer je činjenica da mu je na kraju sezone istekao ugovor sa Slovanom, pa ga Roma može dovesti bez odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo