INTER SLAVIO U UDINAMA: / Kovačić izborio jedanaesterac

U prvom susretu 33. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je u Udinama pobijedio Udinese 2:1 u susretu s dva crvena i čak 11 žutih kartona.

28.4.2015.
23:29
VOYO logo

Oba crvena kartona dobili su domaći igrači, Maurizio Domizzi u 40. i Emmanuel Agyemang Badu u 58. minuti. Mateo Kovačić je odigrao cijeli susret za Inter i izborio je kazneni udarac, dok je Stipe Perica kod Udinesea ušao u igru u 87. minuti.

Nakon očajnog prvog poluvremena bez prilika na obje strane, Inter je poveo u 48. minuti iz jedanaesterca kojeg je realizirao Mauro Icardi, a izborio ga hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. Domaćin je uspio izjednačiti dvije minute kasnije i to s igračem manje, a pogodak je postigao Antonio Di Natale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Osam minuta kasnije Udinese je ostao i bez drugog igrača, a veliku prednosti gosti su iskoristili u 65. minuti kada je Lukas Podolski zabio svoj prvi gol u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samoj završnici utakmice domaćin je mogao i do boda, no udarac Stipe Perice uspio je blokirati Nemanja Vidić.

Kovačić je za Inter odigrao cijeli susret, dok Marcelo Brozović nije ulazio u igru. Perica je kod Udinesea ušao u igru u 87. minuti, a Igor Bubnjić nije ulazio u igru. Ovom pobjedom Inter je skočio na sedmo mjesto sa 48 bodova, dok je Udinese na 13. poziciji sa 38 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo