INTER SE NAMUČIO PROTIV FIORENTINE: / Inspirirani Mauro Icardi srušio Viole u Milanu

Image
Foto: AFP

U prvoj utakmici 6. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je pobijedio Fiorentinu

25.9.2018.
23:05
AFP
VOYO logo

U prvoj utakmici 6. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je kao domaćin pobijedio Fiorentinu sa 2-1 (1-0).

Inter je poveo u završnici prvog poluvremena kada je Mauro Icardi (45-11m) iskoristio kazneni udarac nakon što je Victor Hugo nespretno igrao rukom u svom kaznenom prostoru. Fiorentina je poravnala početkom nastavka kada je udarac Chiese (53) s više od 20 metara na putu prema vratima pogodio braniča domaćih Škriniara, promijenio smjer i prevario Handanovića. Ipak, Inter je do prve ovosezonske domaće pobjede u Serie A stigao preko D'Ambrosija (77) nakon odlične kombinacije s Icardijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcelo Brozović odigrao je čitavu utakmicu za Inter, Ivan Perišić je u pobjedi "crno-plavih" sudjelovao do 88. minute, dok je Marko Pjaca nastupio za Fiorentinu od 55. minute. Inter se ovom pobjedom bodovno izjednačio s Fiorentinom, oba sastava imaju po 10 bodova kao i Sassuolo, a ispred njih su samo Juventus sa 15 i Napoli sa 12 bodova.

U srijedu će igrati Udinese - Lazio, Roma - Frosinone, Atalanta - Torino, Cagliari - Sampdoria, Genoa - Chievo, Juventus - Bologna i Napoli - Parma, dok su u četvrtak na programu dvoboji SPAL - Sassuolo i Empoli - Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo