OGLAS

NATRPALI IH S TRI KOMADA / Inter razbio Mourinhovu Romu. Perišić i Brozović odigrali fantastičnu utakmicu

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović odigrali su cijelu utakmicu za pobjedničku momčad

4.12.2021.
20:53
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši milanskog Intera slavili su sa 3-0 (3-0) na gostovanju kod Rome, a pitanje pobjednika odlučeno je već u prvih 39 minuta utakmice u kojoj je domaća momčad bila u potpuno podređenoj ulozi.

Vodeći pogodak za Inter postigao je Hakan Čalhanoglu u 15. minuti i to izravnim udarcem iz kuta. Turčin je sjajno zavrnuo loptu, ali odlučujuća je bila loša reakcija domaćeg vratara Ruija Patricija kojem je lopta prošla kroz noge i završila u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo devet minuta poslije Čalhanoglu je prošao po lijevoj strani, vratio loptu u sredinom kaznenog prostora, gdje su Romini igrači zaboravili na svog bivšeg suigrača Edina Džeku, a bosansko-hercegovački reprezentativac je lakoćom poslao loptu u mrežu za 2-0.

Image
Image

Perišić i Broz sjajni

U 39. minuti je lopta i treći put završila iza leđa Ruija Patricija koji je bio nemoćan u toj situaciji. Sjajno je ubacio Bastoni s lijeve strane prema drugoj vratnici, gdje je u padu nizozemski reprezentativac Denzel Dumfries glavom poslao loptu u mrežu za svoj prvijenac u Interovom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović odigrali su cijelu utakmicu za pobjedničku momčad. I odigrali su sjajno, prema SofaScoreu Brozović je dobio visokih 7.5, a Perišić solidnih 7.2.

Četvrtom pobjedom u nizu momčad pod vodstvom Simonea Inzaghija došla je do 37 bodova i privremeno je zasjena na drugo mjesto s bodom manje od vodećeg Milana koji je pred svojim navijačima svladao posljednjeplasiranu Salernitanu sa 2-0 (2-0). Roma je sa 25 bodova ostala na petoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Slavio i Milan

Milan je već nakon 18 minuta igre stvorio dva pogotka prednosti koju je mirno držao do kraja dvoboja. Prvi je gol za domaće u 5. minuti postigao Bjelokošćanin Franck Kessie, a u 18. minuti strijelac za 2-0 bio je Belgijac Alexis Saelemaekers.

Hrvatski branič Luka Bogdan odigrao je cijelu utakmicu za Salernitanu, a Ante Rebić zbog ozljede nije konkurirao za momčad Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu će još Napoli od 20.45 sati ugostiti Atalantu, a Napolitanci se samo pobjedom mogu vratiti na čelno mjesto, dok će Atalanta tražiti petu pobjedu u nizu za potpuno hvatanje priključka s tri vodeće momčadi.

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo