INTER PREDSTAVIO NOVI GRB KLUBA, NAVIJAČI SE VEĆ IZRUGUJU: / Pogledajte što će Brozović i Perišić uskoro nositi na dresu

Image
Foto: Profimedia

Ovo je, vjerovali li ne, već 14. put da Inter u svojoj povijesti mijenja izgled klupskog grba

30.3.2021.
11:24
Profimedia
VOYO logo

Milanski Inter službeno je predstavio novi službeni grb i time su otklonjene sve sumnje i spekulacije koje su se spominjale proteklih mjeseci.

Do sada je Inter na grbu imao slova "F, C, I i M", koja su bila isprepletena na zlatnoj podlozi s crnom i plavom bojom, a od sada će tu biti samo slova "I i M" i to na plavoj pozadini u crnom krugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je, vjerovali li ne, već 14. put da Inter u svojoj povijesti mijenja izgled klupskog grba, a ove godine dogodit će se još jedna velika promjena. Naime, Inter i glavni klupski sponzor Pirelli raskidaju suradnju nakon dugih 25 godina suradnje i od sada će na dresu Intera biti neka od azijskih tvrtki. Inter bi od te suradnje trebao zaraditi oko 35 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, navijačima se ne sviđa u potpunosti novi dizajn grba i mnogi od njih već se izruguju i tvrde da ih neodoljivo podsjeća na znak jedne od najvećih automobilskih tvrtki u Europi, Volkswagena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki tvrde da ih podsjeća na grb Marseillea...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo